سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵۰۰ نفر در مرکز اورژانس ۱۱۵ لرستان مشغول ارائه خدمات هستند

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 04 مرداد 1399 - 10:31
رئیس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی لرستان از جذب داوطلب اورژانس ۱۱۵ در استان خبر داد.
اورژانس،لرستان،جذب،پزشكي،مركز،نفر،رئيس

ایسنا/لرستان رئیس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی لرستان از جذب داوطلب اورژانس ۱۱۵ در استان خبر داد.
دکتر علاالدین شیخی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در دورانی که نیاز به کمک‌های انسان دوستانه هرگز بیش از حال نبوده است اورژانس لرستان در نظر دارد از اقشار مختلف جامعه به عنوان همیار اورژانس و دانش آموختگان علوم پزشکی به عنوان اورژانس یار به صورت داوطلبانه در مواقع بحران استفاده کند.
وی اضافه کرد: برای داوطلبان دوره های کمک‌های اولیه و تخصصی مرتبط با فوریت های پزشکی به صورت رایگان برگزار خواهد شد.
شیخی ادامه داد: بعد از پایان دوره گواهینامه از اورژانس لرستان به داوطلبان گرامی ارائه خواهد شد.
رئیس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی لرستان بیان کرد: جهت کسب اطلاعات بیشتر برای ثبت نام در این امر خیرخواهانه با شماره ۰۶۶۳۳۲۲۹۷۰۱ در ساعات اداری تماس حاصل شود.
شیخی با اشاره به اینکه هم‌اکنون ۵۰۰ نفر در مرکز اورژانس ۱۱۵ مشغول ارائه خدمات هستند، عنوان کرد: برای ارتقاء خدمات ۱۱۵ نیاز است ۱۰۰ نفر دیگر را جذب کنیم.
رئیس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی لرستان اضافه کرد: سال گذشته ۱۳ نفر جذب کردیم و جذب ۱۳ نفر دیگر در دست اقدام است.
وی از اخذ موافقت اولیه جذب ۱۷ نیروی جدید در فوریت‌های پزشکی استان خبر داد و گفت: در نامه رئیس سازمان اورژانس کشور به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید شده که از سهمیه ۲۰۰۰ نفری جذب نیرو سهمیه ۵۰ نفری به لرستان داده شود.
انتهای پیام