خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امتیازگیری نامطلوب مجیدی با استقلال/ آیا وعده فرهاد محقق می‌شود؟

مهر | ورزشی | شنبه، 04 مرداد 1399 - 08:27
تیم استقلال در حالی از هفته بیست و ششم لیگ برتر عبور کرد که مجیدی برای نهمین بار سرمربیگری این تیم در لیگ برتر را تجربه کرد و سیزدهمین امتیازش را با آن گرفت.
مجيدي،امتياز،فصل،بازي،تيم،آينده،نساجي،كادر

به گزارش خبرنگار مهر، استقلالی‌ها که به تازگی یک پیروزی شیرین و با ارزش را در لیگ به دست آورده بودند و می‌رفتند تا نفسی به راحتی بکشند، یک‌بار دیگر اسیر امتیازسوزی شده و ۲ امتیاز این بار مقابل نساجی از دست دادند تا روند امتیازگیری آنها با فرهاد مجیدی همچنان نامطلوب باشد.
مجیدی در نهمین تجربه سرمربیگری‌اش با آبی‌پوشان به چهارمین تساوی رسید تا جمع امتیازاتی که او در لیگ برتر با این تیم گرفته ۱۳ امتیاز از ۲۷ امتیاز ممکن باشد که این روند برای آبی‌ها اصلاً مناسب و مطلوب نیست.
مجیدی با استقلال مقابل ۳ تیم نفت مسجد سلیمان، ذوب آهن و صنعت نفت به پیروزی رسید و در دو بازی مقابل گل گهر و فولاد تن به شکست داد و در چهار بازی مقابل پرسپولیس، سایپا، تراکتور و نساجی نیز متوقف شد تا آنها از ۲۷ امتیاز ۹ بازی، تنها ۱۳ امتیاز گرفته باشند.
این عملکرد برای هواداران مطلوب نیست و حالا که تنها ۴ بازی تا پایان فصل فرصت باقی است سئوال بزرگی نزد هواداران و تیم مدیریتی این باشگاه ایجاد کرده که وعده مجیدی مبنی بر کسب سهمیه آسیا و قهرمانی حذفی با این روند امکان پذیر است یا خیر.
علاوه بر آن مدیریت استقلال هم بر سر یک دو راهی بزرگ قرار گرفته است و آنها واقعاً نمی‌دانند در این مقطع چه تصمیم کلانی برای نیمکت تیم شان در فصل آینده اتخاذ نمایند.
آیا با مجیدی و کادر فعلی می‌توانند به موفقیت در فصل آینده امیدوار باشند یا باید از هم اینک به فکر یک کادر جدید برای فصل آینده باشند.