خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازار زنجان زیر ذره بین بازرسین استاندارد /نظارت ها تشدید می شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 15 اسفند 1397 - 09:27
زنجان-مدیرکل استاندارد استان زنجان از تشدید نظارت استاندارد استان زنجان بر بازار شب عید خبر دادو گفت: از فردا ۱۵ اسفند ماه نظارت ها شروع می شود.
بازرسي،استاندارد،زنجان،استان،پرمصرف

داوود کارگر زاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به اینکه در آستانه عید نوروز قرار داریم بازرسی‌ها از مراکز تولید و عرضه کالا در استان زنجان توسط بازرسین تشدید می‌شود.
وی اظهار کرد: یکی از رویکردهای مهم و اساسی در ایام نوروز، تشدید بازرسی از کالاهای پرمصرف است که مردم بیشتر در این ایام استفاده می‌کنند.
مدیرکل استاندارد استان زنجان گفت: طرح بازرسی از ۱۵ اسفندماه امسال تا ۱۷ فروردین‌ماه سال آینده ادامه دارد و کالاهای پرمصرف و مشمول استاندارد اجباری شامل مواد غذایی، شیمیایی، شوینده‌ها و نازل‌های سوخت کنترل و بازرسی خواهد شد.
کارگر زاده تأکید کرد: اداره استاندارد یک نهاد حاکمیتی است و سازمان مسئولیت نظارت و تأیید استاندارد بودن کالاها را بر عهده دارد.
وی افزود: در این طرح بیش از ۱۵ اکیپ در واحدها و بخش‌های مختلف مسئولیت نظارت و بازرسی را بر عهده دارند و اکیپ‌های بازرسی از فردا در استان زنجان فعال می‌شوند.