خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نفت مسجد سلیمان پس از ۱۵۱ روز باخت

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | جمعه، 03 مرداد 1399 - 23:31
نفت مسجد سلیمان پس از ۱۵۱ روز شکست ناپذیری، مقابل پرسپولیس متحمل شکست شد.
ليگ،پرسپوليس،سليمان،مسجد،برتر،نتيجه،نفت

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، در آخرین بازی هفته بیست و ششم لیگ برتر فوتبال، امشب تیم‌های نفت مسجد سلیمان و پرسپولیس در ورزشگاه شهید بهنام محمدی به مصاف یکدیگر رفتند.
پرسپولیس با گل‌های مهدی عبدی و علی علیپور موفق شد حریفش را با نتیجه ۲ بر یک شکست دهد تا در فاصله ۴ هفته مانده به پایان لیگ نوزدهم، برای چهارمین فصل پیاپی به قهرمانی برسد.
بیشتر بخوانید:
نفت مسجد سلیمان که با توجه به شرایط مالی نامناسب موفق شده در رقابت‌های لیگ برتر نتایج خوبی کسب کند و به نیمه نهایی جام حذفی راه پیدا کند، امشب در تقابل با پرسپولیس راه به جایی نبرد و متحمل پنجمین شکست خود در لیگ نوزدهم شد.
شاگردان تارتار که آخرین بار با نتیجه ۲ بر یک مغلوب شهر خودرو شده بودند، با واگذاری نتیجه برابر پرسپولیس در بازی امشب، پس از ۱۵۱ روز متحمل شکستی دیگر شدند.
نفت مسجد سلیمان با ۳۳ امتیاز در رده هشتم جدول رده بندی لیگ برتر قرار دارد.
انتهای پیام/