خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیگیری قالیباف درباره مزاحمت اخیر جنگنده‌های آمریکایی

تسنیم | سیاسی | جمعه، 03 مرداد 1399 - 20:07
رئیس مجلس شورای طی تماسی با مسئول عملیات ماهان، مزاحمت جنگنده‌های آمریکایی برای هواپیمایی ایرانی را پیگیری کرده است.
ماهان،ماجراجويي،پيگير،قاليباف،نوشته_است

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزای تسنیم، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در توئیتر نوشته است که پیگیر ماجراجویی اخیر جنگنده‌های آمریکایی در مواجهه با هواپیمای مسافری ماهان شده است.
قالیباف نوشته است:
‏ در تماس با مسئول عملیات ماهان پیگیر جزئیات ماجراجویی دیشب تروریست‌های آمریکایی شدم.
آمریکایی‌ها به دروغ می‌گویند در مسیر مانور استاندارد و همیشگی پرواز کرده‌اند درحالی که خلبان به علت نزدیک شدن بیش از اندازۀ دو جنگنده در بالا و پایین هواپیما، دو بار اخطار TCAS دریافت کرده است.
‏ آمریکایی‌های تروریست تلاش ‌کردند تا با فراهم کردن مقدمات وقوع یک خطای احتمالی به اهداف شوم طراحی‌شده‌ای دست پیدا کنند.
هر جنایت آمریکایی‌ها، بی‌شک نابودی ذلیلانۀ مستکبرین منطقه به ویژه رژیم منحوس صهیونیستی را سرعت خواهد بخشید.
انتهای پیام/