خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 04 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش‌ مشاور روحانی به مزاحمت جنگنده‌های آمریکایی برای هواپیمای مسافربری ایرانی

ایسنا | سیاسی | جمعه، 03 مرداد 1399 - 13:34
مشاور رئیس جمهوری نسبت به اقدام شب گذشته جنگنده‌های آمریکایی در ایجاد مزاحمت برای هواپیمای مسافربری ایرانی مسیر تهران-بیروت در آسمان سوریه واکنش نشان داد.
ماهان،هواپيماي،پرواز،دليل،مسافران،آمريكايي،مزاحمت،ديدند

مشاور رئیس جمهوری نسبت به اقدام شب گذشته جنگنده‌های آمریکایی در ایجاد مزاحمت برای هواپیمای مسافربری ایرانی مسیر تهران-بیروت در آسمان سوریه واکنش نشان داد.
به گزارش ایسنا، حسام‌الدین آشنا مشاور رئیس جمهوری در حساب کاربری خود در توئیتر در این باره نوشت:
«‏کسی که جان رهبرانش را دوست دارد، با جان مسافران ما بازی نمی‌کند.»
به گزارش ایسنا، شامگاه پنجشنبه پرواز شماره ۱۱۵۲ هواپیمایی ماهان از تهران به بیروت به دلیل حرکت خطرناک و تهدیدآمیز یک یا چند جنگنده با مشکل مواجه شد و برخی مسافران این پرواز به دلیل رفتار خارج از قانون این جنگنده‌ها آسیب دیدند.
مسئولان آمریکایی ۵ ساعت پس از این اقدام تایید کردند که جنگنده‌ای که در مسیر پرواز هواپیمای ماهان از تهران به لبنان ایجاد مزاحمت کرده بود، آمریکایی بوده است.
برخی از مسافران این پرواز در ویدئویی که در فضای مجازی منتشر شده، می‌گویند که به دلیل حرکت خطرناک و تهدید آمیز این جنگنده‌ها، خلبان هواپیمای ماهان مجبور به کاهش شدید ارتفاع شده و به همین دلیل برخی از آن‌ها آسیب دیدند.
دقایقی پس از این اتفاق، سخنگوی وزارت امور خارجه در رابطه با حادثه امشب برای هواپیمای ماهان که عازم بیروت بود اظهار کرد: جزئیات این حادثه در دست بررسی است و پس از تکمیل اطلاعات اقدامات لازم سیاسی و حقوقی به عمل خواهد آمد.
انتهای پیام