سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارسال ۲۰۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره مدرسه مجازی در مازندران

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 03 مرداد 1399 - 10:46
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به جشنواره تابستانه یمدرسه مجازی که به میزبانی آموزش و پرورش شهرستان میاندورود به مرحله اجرا درآمد، گفت: بیش از ۲۰۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره مدرسه مجازی ارسال شد.
جشنواره،دانش،پرورش،آموزش،ارسال،آموزان،اشاره،مجازي،دبيرخانه،م ...

ایسنا/مازندران مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به جشنواره تابستانه یمدرسه مجازی که به میزبانی آموزش و پرورش شهرستان میاندورود به مرحله اجرا درآمد، گفت: بیش از ۲۰۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره مدرسه مجازی ارسال شد.
بر اساس گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران، علیرضا سعدی‌پور، اظهار کرد: فصل دوم جشنواره کشوری آموزشی به صورت مجازی از اول خرداد ماه سال ۱۳۹۹ به میزبانی آموزش و پرورش شهرستان میاندورود، به مرحله اجرا درآمد و فعالیت دانش آموزان برای ارسال آثار به جشنواره نیز، از همان زمان، آغاز شد.
وی با اشاره به این که دانش آموزان آثار خود را به آدرس دبیرخانه به منظور بررسی ارسال کردند، خاطرنشان کرد: در این طرح، تصمیم بر این شد که دانش ‌آموزان بین محتوای کتاب درسی با محیط اطراف خود به ‌روش‌های آموزشِ خلاق، ارتباط برقرار کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه شرایط ایجاد شده موجب شد، به این سوال همیشگی دانش آموزان که " کتاب های درسی چه کاربردی دارند؟" پاسخ داده شود، افزود: این سوال توسط خودشان به خوبی پاسخ داده شد و همین امر موجب شد تا اواسط تیر ماه، شاهد ارسال حدود ۲۰۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره باشیم.
سعدی‌پور با اشاره به اینکه شکوفایی استعدادها و توانایی ها در دانش آموز، همراه با ترویج ساختار پژوهشی- آموزشی در نظام آموزش و پرورش، هزینه نیست، بلکه سرمایه است، تصریح کرد: این جشنواره با هدف تقویت حس اعتماد به نفس، افزایش بخشیدن به روح خلاقیت، ایجاد فرصت برای دانش آموزان کوشا و فراهم سازی بسترهای یادگیری طراحی شده است.
سعدی پور با اشاره به اینکه در این جشنواره موضوعات جالب و متنوعی از دروس مختلف مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت، اظهار کرد: نگاه ریاضی به چالش ها و اتفاقات در زندگی روزمره با موضوعاتی چون تقارن، محیط، مساحت و عدد پی، تامل در محیط زیست با توجه به دانش دریافت شده از درس علوم تجربی شامل رودخانه، باران، جنگل و غیره، تلفیق درس ها با یکدیگر مانند هنر و زیست، هنر و شیمی، و همچنین هنر و ادبیات از جمله موضوعاتی بود که مورد توجه دانش‌آموزان قرار گرفت.
انتهای پیام