خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور

مشرق | اجتماعی و حوادث | جمعه، 03 مرداد 1399 - 09:48
در این بسته خبری می‌توانید آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور را در تاریخ سوم مرداد ماه سال ۹۹ مشاهده کنید.
محورهاي،مسدود،جوي،تردد،راهور

به گزارش مشرق، در این بسته خبری می‌توانید آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور را در تاریخ سوم مرداد ماه سال ۹۹ مشاهده کنید.
تردد روان در محورهای چالوس، هراز و فیروزکوه
سرهنگ نادر رحمانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور اظهار کرد: تردد در محورهای چالوس، هراز و فیروزکوه، آزادراه تهران-شمال و آزادراه قزوین-رشت (رفت و برگشت) روان است و محورهای شمالی فاقد هر گونه مداخلات جوی هستند.
بیشتر بخوانید افزایش احتمال ریزش سنگ در محورهای شمال
وی افزود: محورهای شریانی شهداد-نهبندان و خرم آباد-پلدختر مسدود هستند.
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا گفت: محور قزوین-همدان (کیلومتر ۱۱۰) مسدود بوده و تردد از مسیر جایگزین لاین روبرو به صورت دو طرفه انجام می‌شود.
سرهنگ رحمانی تصریح کرد: محورهای شمشک-دیزین و اولنگ-شاهرود مسدود هستند.
وی افزود: محور غیر شریانی کتیج-رمشک مسدود است.