خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقاد وزیر خارجه آمریکا از چین

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 03 مرداد 1399 - 02:58
مایک پمپئو از کشور‌های جهان خواست چین را تشویق به تغییر کنند.
چين،آمريكا،كنسولگري،خارجه،هيوستون،اقدام،وزارت،ببندد،آتش،اعلا ...

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز؛ مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا گفت کشور‌های جهان باید چین را تشویق به تغییر کنند.
وی مدعی شد کنسولگری چین در هوستون «مرکز جاسوسی و سرقت مالکیت معنوی» بود.
گفتنی است؛ وزارت امور خارجه چین روز چهارشنبه اعلام کرد طرف آمریکایی ۲۱ ژوئیه به طور ناگهانی به چین اطلاع داد که کنسولگری خود را در هوستون ببندد.
وزارت امور خارجه چین در ادامه این اقدام توهین آمیز آمریکا را به شدت محکوم کرد.
مورگان اورتگاس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به اظهارات پکن در خصوص بسته شدن کنسولگری چین در هیوستون اعلام کرد آمریکا از چین خواست کنسولگری خود در هیوستون تگزاس را برای حفاظت از حق مالکیت معنوی و اطلاعات خصوصی آمریکا ببندد.
اورتگاس در ادامه ادعا کرد آمریکا اقدام چین را در نقض حق حاکمیت و ارعاب مردم خود تحمل نخواهد کرد و دونالد ترامپ بر روابط بین آمریکا و چین بر انصاف و روابط متقابل و دوسویه تاکید دارد.
روزنامه چینی گلوبال تایمز امروز چهارشنبه گزارش داد آمریکا از چین خواست کنسولگری خود در شهر هیوستون ایالت تگزاس را ظرف ۷۲ ساعت آینده ببندد.
این دستور پس از آن صادر شد که ادارات آتش نشانی هیوستون و اداره پلیس منطقه تأیید کردند که سه شنبه شب گزارش‌هایی مبنی بر آتش سوزی در کنسولگری چین در بلوار ۳۴۱۷ مونتروز دریافت کرده اند.
پس از تماس‌های همسایگان، آتش نشانان جلوی ساختمان ایستادند، اما وارد مجتمع نشدند.
وزارت خارجه چین با محکومیت شدید این اقدام واشنگتن اعلام کرد پکن اقدام دولت آمریکا را به شدت محکوم می‌کند و اقدامات تلافی جویانه را در پاسخ محتمل می‌داند.
چین در حال حاضر پنج کنسولگری در شهر‌های مختلف آمریکا از جمله نیویورک، شیکاگو و سان فرانسیسکو دارد و سفارت این کشور نیز در واشنگتن مستقر است.
انتهای پیام/