خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدیرکل سازمان بهداشت جهانی اتهام زنی «پمپئو» را تقبیح کرد

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 02 مرداد 1399 - 23:30
مدیرکل سازمان بهداشت جهانی اظهارات اخیر وزیر خارجه آمریکا مبنی بر تطمیع وی توسط مقامات چین را رد کرد و آن را ادعایی «بی اساس» خواند.
بهداشت،جهاني،آمريكا،سازمان،مقامات،بهانه،مديركل،اظهارات،خروج

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، سه شنبه گذشته «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا در جریان دیدار خود از لندن خطاب به قانونگذاران انگلیس مدعی شد که مقامات چین «تدروس آدهانوم» مدیرکل سازمان بهداشت جهانی را «تطمیع کرده اند» و اینکه پکن برای اطمینان از انتصاب مجدد آدهانوم به سمت کنونی خود در سال ۲۰۱۷ به فعالیتهای پشت پرده دست زده است.
اما تدروس آدهانوم این اظهارات را کاملاً «بی پایه و اساس» خواند.
مدیرکل سازمان بهداشت جهانی در یک نشست مجازی که روز پنج شنبه برگزار شد، گفت: «اظهارات [پمپئو] خلافِ واقع، غیرقابل قبول و بی پایه و اساس است».
تدروس همچنین از پمپئو خواست که از جنبه سیاسی بخشیدن به بیماری همه گیر کووید -۱۹ پرهیز کند و گفت که وی و نهاد تحت ریاستش بجای توجه به ادعاهای وزیر خارجه آمریکا بر «نجات جان انسانها» متمرکز خواهد بود.
علاوه بر پمپئو، سایر مقامات بلندپایه دولت آمریکا از جمله شخص «دونالد ترامپ» رئیس جمهور این کشور بارها سازمان بهداشت جهانی را به پیروی از منافع چین متهم کرده و همین بهانه ای شد تا مقامات واشنگتن اعلام کنند که فرآیند خروج رسمی از این نهاد بین المللی را از ابتدای ماه ژوئیه آغاز کرده اند.
هرچند این خروج درست چند ماه پس از قطع سهمیه پرداختی آمریکا به سازمان بهداشت جهانی به بهانه «سوء مدیریت فاحش» (!) و سرپوش گذاردن بر «شیوع ویروس کرونا» صورت می گیرد.