بهره برداری از نخستین دستگاه پرتابل "اولترا سونوگرافی" در شیراز
بهرهبرداری از نخستین دستگاه پیشرفته پرتابل "اولترا سونوگرافی" به همت خیریه اسلامی و درمانگاه خیریه حضرت ولی عصر(عج) شیراز آغاز شد.
ایسنا/فارس بهرهبرداری از نخستین دستگاه پیشرفته پرتابل "اولترا سونوگرافی" به همت خیریه اسلامی و درمانگاه خیریه حضرت ولی عصر(عج) شیراز آغاز شد.
رئیس هیئت امنای خیریه اسلامی شیراز پنجشنبه دوم مرداد در آیین بهره برداری از نخستین دستگاه پرتابل "اولترا سونوگرافی" پیشرفته به خبرنگاران گفت: این دستگاه سونوگرافی به یک آی پد متصل و با استفاده از اینترنت، سونوی نقاط مختلف بدن را قابل خوانش برای هر کارشناس و متخصص خواهد کرد.
حجتالاسلام محمدجعفر محلاتی افزود: با استفاده از این دستگاه و با دریافت یک دکمه اطلاعات بیمار قابل مشاهده و ارسال خواهد بود.
او با بیان اینکه این دستگاه توسط بنیاد پزشکی رازی و با همکاری مسلمانان آمریکایی به شیراز ارسال شده است، خاطرنشان کرد: اگرچه نیاز استفاده از این نرم افزار به راحتی توسط اشخاص قابل انجام است اما نیاز به یک متخصص برای خواندن گزارش دارد.
رئیس هیئت امنای خیریه اسلامی شیراز با بیان اینکه در آستانه قرن ١٥ هجری شمسی و رو در روی معماران قرن ١٦ قرار داریم، تاکید کرد: به یک گفتمان بین نسلی برای ورود به این قرن نیازمندیم.
محلاتی همچنین با بیان اینکه همه مردم دنیا در دوران کرونایی در همه تمدنها به انزوا رفتهاند و این اندیشه مطرح میشود که برای آینده چه راهی باید طی کرد؟
افزود: تقریبا همه به این اجماع رسیدهاند که به یک پارادیم و جهش تمدنی نیاز داریم.
او با بیان اینکه حساسیت بشر به سلامت در دوران کرونا به حداکثر رسیده و تکانههایی به تفکرانسانها در همه جهان وارد شده است و به دلیل همین انزوا همه شروع به فکرکردن و مطالعه کردن افتادهاند، گفت: امروز همه دنیا راجع به فاز بعدی تمدن در حال تفکر هستند و این تفکر در مباحث انسانی و علوم اجتماعی بروز کرده است.
رئیس هیئت امنای خیریه اسلامی شیراز با طرح سئوالی مبنی بر اینکه فارس و شیراز به عنوان پایتخت صلح خاورمیانه چه نقشی در ایجاد این تمدن دارد؟
افزود: اکنون حدود ٨ جنگ در مهد تمدن اسلامی داریم و جهان همچنان درگیر این جنگهاست.
شیراز باید به دو مسئله صلح گستری و ایجاد نهادهای صلح به دلیل نقشی که در تاریخ داشته، توجه جدی نکند.
محلاتی ادامه داد: شیراز و فارس وظیفه دارد به دلیل انواع جنگهایی که در جهان است شروع به تاسیس نهادهای صلح به صورت آکادمیک کند.
او با تاکید بر اینکه باید ایجاد نهادهای صلح گستری و مطالعات صلح گستری وارد امور وقف و اذهان شود، عنوان کرد: کسانی که میخواهند امور وقف را توسعه دهند و به فکر مجالس رسمی سنتی هستند، باید به فکر نهادهایی باشند که برای قرن ١٥ راهگشاست و در این صورت قرن ١٥ متفاوتی خواهیم داشت.
رئیس هیئت امنای خیریه اسلامی شیراز با بیان اینکه شیراز میتواند پیشگام افتتاح قرن ١٥ هجری شمسی باشد، خاطرنشان کرد: ایجاد نهادهای دوستی گستری و صلح گستری همان بذری است که امروز باید بکاریم تا در قرن ١٥ آن را برداشت کنیم.
رئیس درمانگاه خضرت ولی عصر(عج) شیراز نیز با بیان اینکه خیریه اسلامی شیراز نزدیک به ٦٠ سال قدمت دارد و اولین خیریه کلانشهر شیراز محسوب میشود، افزود: این درمانگاه در سال ٤٢ ساخته شده و به دلیل نام مبارک ولی عصر(عج) مورد اعتماد مردم است.
مسعود سپهر با بیان اینکه عده زیادی از خیرین نیز مقداری از اموال خود را وقف این درمانگاه کردهاند، گفت: امسال دو مورد اهدایی داشتهایم که یکی از آنها یک قطعه زمین بوده است.
او اعلام کرد که درمانگاه شماره دو حضرت ولی عصر (عج) شیراز در منطقه سهل آباد با هزار و ٦٠٠ متر زیربنا در حال احداث است و سال آینده در یکی از محروم ترین نقاط شیراز به بهره برداری میرسد.
رئیس درمانگاه خضرت ولی عصر(عج) شیراز با بیان اینکه هیئت امنای این درمانگاه و خیریه اسلامی شیراز تصمیم به انجام یک خیر بنیادی کرده است، افزود: اساس این کار بنیادی سلامتی روانی و امنیت اقتصادی است که این دو مقوله با توسعه درگیریها از میان میروند و اگر میخواهیم یک بنای پایدار داشته باشیم، باید نهایت تلاش خود را برای صلح گستری بکار گیریم.
سپهر با تاکید بر اینکه به جد دنبال این مهم هستیم تا در همه سطوح فردی، اجتماعی و ...
به صلح برسیم، گفت: درصددیم تا به عنوان یک موسسه مردم نهاد در شیراز به عنوان شهر صلح و مدارا در طول تاریخ، این مهم را دنبال کنیم
او راهاندازی مرکز تحقیقات صلح و سلامت وابسته به خیریه اسلامی شیراز را از اقدمات انجام شده در راستای گفته فوق خود ذکر و خاطرنشان کرد: به دنبال راهاندازی موزه صلح در شیراز هستیم.
رئیس درمانگاه خضرت ولی عصر(عج) شیراز ادامه داد: دو فراخوان جشنواره بینالمللی کارتون صلح و جشنواره بینالمللی عکس صلح نیز برای فرهنگ سازی و ساختن زیربنای لازم انتشار یافته است.
سپهر خاطرنشان کرد: دو سال متوالی کنگره بینالمللی صلح و سلامت در آبان ماه با همکاری وزارت بهداشت در شیراز برگزار شد و امسال به دلیل شیوع کرونا با پروتکلهای بهداشتی خاص برگزار خواهد شد.
مقالات این کنگره دریافت شده و چهار کتاب در حوزه صلح نیز چاپ شده است.
او با بیان اینکه سرمایههای اجتماعی مهمی در شیراز داریم که بنای آنها عشق، محبت و صلح و مدارا در عالم است، گفت: اگر از چنین فعالیتهایی اطلاع داشته باشند، قطعا شاهد تدوام آنها خواهیم بود.
رئیس درمانگاه خضرت ولی عصر(عج) شیراز همچنین یادآور شد: این درمانگاه و خیریه اسلامی، در جریان کرونا نیز علاوه تولید ماسک، اقدام به توزیع تعداد زیادی بستههای بهداشتی و معیشتی کردند.
انتهای پیام