خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش شدت بادهای ۱۲۰ روزه در خراسان جنوبی/ هوا گرم تر می شود

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 02 مرداد 1399 - 13:24
بیرجند- مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی گفت: از امشب تا اوایل هفته آینده طی ساعات عصر و شب افزایش شدت بادهای ۱۲۰ روزه و خیزش گرد و خاک را خواهیم داشت.
گراد،سانتي،درجه،ساعات،جنوبي

علیرضا خندان رو در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت جوی هوای استان در ۲۴ ساعت آینده بیان کرد: از امشب تا اوایل هفته آینده طی ساعات عصر و شب تقویت بادهای ۱۲۰ روزه را خواهیم داشت.
وی ادامه داد: در مرز شرقی و برخی نقاط جنوبی و غربی مانند نهبندان، خوسف و طبس وزش باد شدید و در برخی ساعات خیزش گرد و خاک پیش بینی می شود.
مدیرکل هواشناشی خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین برای این نقاط در ساعات عصر و شب کاهش میزان دید افقی خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه از امروز تا شنبه روند افزایش دما پیش بینی و هوا گرم تر می شود، افزود: تداوم گرما تا اواسط هفته آینده ادامه دارد.
خندان رو بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته قاین با ۱۸ درجه سانتی گراد سردترین و طبس با ۴۴ درجه سانتی گراد گرم ترین مناطق بوده اند.
مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی افزود: در این مدت دمای هوا در مرکز استان هم حداقل ۲۰ درجه سانتی گراد و حداکثر ۳۷ درجه سانتی گراد بوده است.