خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جان بولتون: آمریکا تشدید تحریم‌ها علیه کره شمالی را بررسی می‌کند

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 15 اسفند 1397 - 06:11
مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا می‌گوید در صورتی که پیونگ یانگ برنامه هسته‌ای خود را متوقف نسازد، دولت واشنگتن گزینه تشدید تحریم‌ها علیه کره شمالی را بررسی خواهد کرد.
كره،پيونگ،يانگ،گزينه،سايت،شمالي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «جان بولتون» مشاور امنیت ملی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا روز سه شنبه گفت در صورتی که پیونگ یانگ برنامه هسته‌ای خود را متوقف نسازد، دولت واشنگتن گزینه افزایش تحریم‌ها علیه کره شمالی را بررسی خواهد کرد.
وی در مصاحبه با شبکه فاکس بیزنس گفت: «اگر آنها [دولت کره شمالی] به انجام این کار تمایل ندارند، پس من فکر می‌کنم که رئیس جمهور ترامپ خیلی شفاف و صریح بود.
… آنها از تحریم‌های اقتصادی سنگین و طاقت فرسا که علیه آنها وضع شده است، رهایی نخواهند یافت و ما در واقع گزینه تشدید این تحریم‌ها را بررسی خواهیم کرد».
این در حالی است که خبرگزاری یونهاپ در کره جنوبی نیز روز سه شنبه در گزارشی از مشاهده نشانه‌هایی دال بر از سرگیری فعالیت در سایت پرتاب موشک هسته‌ای «تانگ چانگ- ری» - به رغم تعهدسپاری مقامات پیونگ یانگ به تخریب این سایت و سایت‌های مشابه آن- خبر داد.