خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بعد از بررسی برنامه ۵ ساله شهر تهران نوبت به بودجه ۹۸ می رسد

مهر | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 26 دی 1397 - 11:46
رئیس شورای شهر تهران گفت: پس از تصویب برنامه ۵ ساله به موضوع بودجه سال ۹۸ ورود پیدا می کنیم.
توسعه،بررسي،لايحه،تهران،شهر

به گزارش خبرنگار مهر، محسن هاشمی در حاشیه جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران گفت: در جلسه امروز نیز مانند سه جلسه گذشته ادامه بررسی مواد لایحه برنامه پنج ساله سوم توسعه شهر تهران در دستور کار قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: در سه جلسه گذشته شورای شهر تهران ۵۶ ماده از لایحه برنامه سوم توسعه شهر تهران در دو فصل نظام مدیریت و خدمات کارآمد در حکمروایی شهری و شهر زیست‌پذیر مورد بررسی قرار گرفته است.
هاشمی ادامه داد: امروز نیز مابقی مواد لایحه برنامه ۵ ساله توسعه سوم شهری مورد بررسی قرار می‌گیرد که تلاش می‌کنیم در دو نوبت صبح و عصر لایحه را بررسی و تصویب کنیم.
برنامه سوم توسعه شهر تهران از فرودین ۹۸ آغاز و تا سال ۱۴۰۲ به مدت پنج سال ادامه خواهد داشت.
رئیس شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: در صورتی که بررسی مواد لایحه برنامه سوم توسعه شهر تهران امروز به پایان برسد این مصوبه را برای تایید به فرمانداری و در نهایت پس از تصویب به شهرداری تهران ابلاغ خواهیم کرد.
هاشمی همچنین درباره بررسی لایحه بودجه ۹۸ نیز گفت: در این زمینه با شهرداری صحبت کردیم و پس از اتمام بررسی لایحه برنامه سوم توسعه شهر تهران، بررسی لایحه بودجه ۹۸ در دستور کار قرار خواهد گرفت.