خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صاحبان ۸ واحد صنفی به اتهام تهدید علیه بهداشت عمومی تحت تعقیب کیفری قرار گرفتند

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 02 مرداد 1399 - 10:18
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سیرجان از اختصاص شعبه ویژه جهت رسیدگی به پرونده های تهدید علیه بهداشت عمومی در دادسرای سیرجان خبر داد و گفت: ۸ واحد صنفی متخلف در سیرجان پس از عدم توجه به تذکرات ستاد کرونا در مرحله دوم بدلیل عدم رعایت نکات بهداشتی با دستور دادستانی پلمب شدند.
بهداشتي،عمومي،كرونا،تهديد،قضايي،رعايت،بهداشت،پلمب،سيرجان

ایسنا/کرمان دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سیرجان از اختصاص شعبه ویژه جهت رسیدگی به پرونده های تهدید علیه بهداشت عمومی در دادسرای سیرجان خبر داد و گفت: ۸ واحد صنفی متخلف در سیرجان پس از عدم توجه به تذکرات ستاد کرونا در مرحله دوم بدلیل عدم رعایت نکات بهداشتی با دستور دادستانی پلمب شدند.
" محسن نیکورز" با تاکید بر اینکه سلامت جامعه خط قرمز دستگاه قضایی است، اظهار کرد: صاحبان این صنوف به اتهام تهدید علیه بهداشت عمومی تحت تعقیب کیفری قرار گرفته اند.
این مقام قضایی تصریح کرد: پس از اوج گیری شیوع کرونا مقرر شد تیم ویژه بازرسی به منظور نظارت بر روند اجرای دستورالعمل های ستاد مقابله با کرونا در بالاترین سطح از جمله با حضور فرماندار، دادستان و سایر روسای دستگاه های مربوطه بازدید های میدانی خود را از سطح شهر آغاز کنند.
وی ادامه داد: این تیم در راستای رصد و پایش نحوه اجرای مصوبات ستاد کرونا و اجرای پروتکل های بهداشتی در بانک ها و اصناف، تشکیل شده و در صورت وجود تخلف و نادیده گرفتن تذکرات، در اسرع وقت با متخلفین برخورد خواهد شد.
این مقام قضایی به رعایت پروتکل های بهداشتی در اصناف و بانک ها تاکید کرد و اظهار کرد: در ابتدا به واحدهای صنفی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکرده باشند تذکر داده خواهد شد و در صورتی که عدم رعایت ضوابط بهداشتی در حد تهدید بهداشت عمومی باشد این واحد صنفی مختلف اعمال قانون و پلمب می‌شود.
وی گفت: در بازدید صورت گرفته از صنوف و بانک ها، حسب دستور قضایی هشت مورد پلمب بدلیل تهدید علیه بهداشت عمومی، ۳۶مورد اخطار کتبی و ۳۷۰مورد تذکر شفاهی انجام و صادر شد.
انتهای پیام