خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۵ هکتار اراضی جنگلی ابر شاهرود نهال‌کاری شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 02 مرداد 1399 - 09:11
شاهرود- رئیس اداره منابع طبیعی شاهرود از نهال‌کاری ۳۵ هکتار جنگل ابر شاهرود خبر داد و گفت: این پروژه ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
شاهرود،اداره،طبيعي،منابع،حريق،جنگلي،كارشناسان،كشاورزيان

محمدرضا کشاورزیان در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه مساحت جنگلی شهرستان شاهرود ۱۱۰ هزار هکتار را شامل می‌شود، ابراز داشت: نهال‌کاری در سطح ۳۵ هکتار اراضی جنگلی روستای ابر از محل صندوق توسعه ملی در دستور کار قرار دارد.
وی ضمن بیان اینکه هزینه انجام‌شده این پروژه مبلغ یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال از محل صندوق توسعه ملی است، افزود: این پروژه هم‌اکنون ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
رئیس اداره منابع طبیعی شاهرود بابیان اینکه تلاش شد تا از گونه‌های سازگار با اقلیم منطقه نظیر زرشک، الو وحشی، گلابی وحشی و بلوط برای نهال‌کاری استفاده شود، ابراز داشت: با توجه به اینکه درختکاری همواره توصیه بزرگان دین و رهبر معظم انقلاب بوده است لذا در اداره منابع طبیعی شاهرود این مهم در مناطق جنگلی و بیابانی شاهرود پیگیری می‌شود.
کشاورزیان ضمن بیان اینکه با توجه به‌قرار گرفتن در فصل گرم و خشک‌سال کلاس‌های اطفای حریق جنگل و مرتع مستمر در شهرستان شاهرود برگزار می‌شود، تصریح کرد: یکی از کلاس‌ها تیرماه امسال در تیپ ده محرم از طریق کار با دستگاه دمنده، واترجت و غیره و آموزش‌های شفاهی همراه با عکس و فیلم توسط کارشناسان اداره ترویج و آموزش اداره کل منابع طبیعی سمنان و کارشناسان شاهرود انجام گرفت.
وی بابیان اینکه اگر درختان و بوته‌ها نباشند حیات نیز نیست پس در حفظ هر چه‌بهتر این گنجینه ارزشمند باید کوشا باشیم، افزود: کارشناسان اداره ترویج منابع طبیعی با حضور در ارگان‌ها و ادارات مختلف اطفای حریق را آموزش داده‌اند تا در زمان بحرانی با دست‌به‌دست هم دادن حریق سریع‌تر مهار شود.