خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خشم شهروندان مصری از مداخله نظامی قاهره در لیبی

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 01 مرداد 1399 - 22:40
کاربران فضای مجازی مصر پس از اعلام موافقت پارلمان کشورشان با مداخله نظامی در درگیری‌های منطقه به ویژه امور داخلی لیبی هشتگ «من اجازه ندادم» را ترند کردند.
مصر،پارلمان،نيروهاي،خارج،مصري،ليبي،مداخله،مرزهاي،ارتش

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، به نقل از الجزیره، تنها پس از گذشت دو روز از تصویب طرح اعزام نیروهای ارتش مصر به خارج از مرزهای این کشور ، شهروندان مصری با راه اندازی هشتگ «من اجازه ندادم» به این تصمیم یکجانبه سران سیاسی و پارلمان کشورشان بشدت اعتراض کردند.
کاربران فضای مجازی توییتر با هشتگ کردن و بارگذاری تصاویر خلاقانه و اعتراض آمیز طی شبانه روز گذشته سعی داشته اند تا از هر طریقی که می توانند تبعات خطرناک مداخله ارتش مصر در درگیری های منطقه به ویژه مداخله در لیبی را به گوش نمایندگان پارلمان برسانند.
آنان در توییت های خود به طور واضح خطاب به سران سیاسی کشورشان گوشزد کردند که ارتش با ورود به درگیری داخلی لیبی قطعا به بحرانی بی پایان وارد خواهد شد.
امری که بدترین ابعاد آن در کشته شدن ده ها و صدها سرباز مصری نمایان می شود.
دو روز پیش پارلمان مصر با برگزاری یک جلسه محرمانه موضوع ارسال نیروهای ویژه نظامی به خارج از مرزهای مصر را به بحث و بررسی گذاشت.
علی عبدالعال رئیس پارلمان مصر با استناد به ماده شماره 152 قانون اساسی و ماده 130لوایح داخلی پارلمان کشورش با برگزاری یک جلسه محرمانه با حضور 510 نفر از نمایندگان مجلس خواستار بررسی ضرورت اعزام نیروهای نظامی به خارج از مرزهای مصر شد.
در پایان این نشست نمایندگان مصری با ارسال نیروهای نظامی به خارج از مرزها بویژه مداخله در امور لیبی موافقت کردند.
انتهای پیام/