راه ساماندهی بهداشت شهری اجرای طرح پزشک خانواده است
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه تنها راه ساماندهی حوزه بهداشت شهری، اجرای طرح پزشک خانواده است، گفت: برای برون رفت از چالشهای اجرای طرح پزشک خانواده، راهی جز استفاده از ظرفیت و پتانسیل بخش خصوصی نداریم.

ایسنا/فارس معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه تنها راه ساماندهی حوزه بهداشت شهری، اجرای طرح پزشک خانواده است، گفت: برای برون رفت از چالشهای اجرای طرح پزشک خانواده، راهی جز استفاده از ظرفیت و پتانسیل بخش خصوصی نداریم.
قاسم جان بابایی چهارشنبه یکم مرداد در جلسه ستاد اجرایی طرح پزشک خانواده در فارس، بیان کرد: اجرای این طرح یکی از بزرگترین دستاوردهای پزشکی ایران محسوب میشود و یکی از راههایی است که مشکلات بهداشتی و درمانی کشور با اجرای آن احصاء خواهد شد.
او با بیان اینکه متاسفانه یک نظر تضمین کننده برای تدوام اجرای این طرح وجود نداشت، افزود: در زمان اجرای این طرح دچار گرفتاریهایی شدیم و هر کس تریبونی داشت، پزشک خانواده را مورد حمله قرار میداد.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: اگر تجربه مازندران و فارس در اجرای پزشک خانواده حذف شود، نظام سلامت و مردم متضرر خواهند شد و هیچ استانی دیگر سراغ اجرای این طرح نخواهد رفت.
جان بابایی نسخه "صفر دو" پزشک خانواده را بهترین نسخه نوشته شده دانست که هیچ مشکلی را متوجه استانها نمیکرد و گفت: همچنان معتقدم که این طرح باید تدوام یابد.
معاون درمان وزیر بهداشت تجربه فارس و مازندران در اجرای برنامه پزشک خانواده را خوب ارزیابی و خاطرنشان کرد: با بازنگری این برنامه و رفع ایرادات، نباید دستاوردهای دو استان فارس و مازندران در اجرای برنامه پزشک خانواده را از دست بدهیم.
جانبابایی از بهترین راهکارهای ساماندهی سلامت مردم در حوزه بهداشت شهری را بهره مندی از ظرفیت پزشکان خانواده عنوان کرد و خواستار استفاده از این توانمندی در برون رفت از بحران کروناویروس شد.
بهره مندی از حضور پزشکان خانواده در برنامه هایی نظیر طرح مراقبت از منزل در حوزه پرستاری کشور، از دیگر پیشنهادات مطرح شده از سوی معاون درمان وزیر بهداشت در این نشست بود.
انتهای پیام