سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معاون اول قوه قضائیه: با اغتشاشگران ‌و مخلان امنیت مردم ‌‌بدون هیچ ‌اغماضی برخورد می‌کنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 01 مرداد 1399 - 15:02
گروه استان‌ها ـ معاون اول قوه قضائیه گفت: با اغتشاشگران و افرادی که مخل امنیت مردم هستند؛ بدون هیچ چشم‌پوشی و اغماضی برخورد می‌شود.
قضائيه،قوه،امنيت،برخورد،كشور،وكلا،افزايش

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای در گفت‌وگو با خبرنگاران در حاشیه برگزاری آئین تودیع و معارفه رئیس‌کل جدید دادگستری استان سمنان اظهار داشت: تأمین و حفظ امنیت از مهم‌ترین مسائل هر کشوری است؛ بنابراین نباید هیچ‌گونه مماشاتی با بر هم زنندگان نظم و امنیت کشور صورت گیرد.
وی با بیان اینکه رشد و توسعه کشور در حوزه‌های مختلف به‌ویژه حوزه اقتصادی مستلزم وجود امنیت است گفت: همراهی با دشمنان در شرایط سخت کنونی خیانت به کشور است؛ بنابراین با اغتشاشگران و افرادی که مخل امنیت مردم هستند؛ بدون هیچ چشم‌پوشی و اغماضی برخورد می‌شود.
معاون اول قوه قضائیه برخورد با مخلان نظم امنیت کشور را علاوه بر اینکه وظیفه دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی عنوان کرد گفت: دستگاه قضایی نیز در این راستا موظف به برخورد قاطع و‌ جدی با متخلفان است.
افزایش تعداد وکلا در دستور کار قوه قضائیه است
اژه‌ای گفت: با مسئولانی نیز که از انجام وظایف خود سرپیچی می‌کنند و عمل آن‌ها منجر به بروز فساد شود نیز با جدیت و قاطعیت برخورد می‌شود.
وی یکی از مهم‌ترین برنامه‌های قوه قضائیه را ساماندهی وکلا در سال جاری عنوان کرد و افزود: مردم باید به‌آسانی با وکیل در ارتباط باشند و لازم است از ظرفیت وکلای باتجربه و تحصیل‌کرده به نحو مطلوبی استفاده شود.
معاون اول قوه قضائیه با بیان اینکه افزایش تعداد وکلا در دستور کار قوه قضائیه است عنوان کرد: کمبود وکیل به چالشی جدی برای افزایش هزینه خدمات حقوقی تبدیل‌شده است.
انتهای پیام/363