خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیانیه معاون قرآن و عترت درباره اتحادیه کشوری مؤسسات قرآنی

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 01 مرداد 1399 - 14:48
عبدالهادی فقهی‌زاده معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: امید است تشکیل اتحادیه واحد کشوری به انسجام بیشتر و ثمربخشی فعالیت‌های قرآنی بیانجامد.
قرآن،مؤسسات،عترت،قرآني،اتحاديه،كشوري،تشكيل،فرهنگي،اسلامي،همد ...

به گزارش گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالهادی فقهی زاده معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره تشکیل اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت بیانیه‌ای صادر کرد.
متن بیانیه این معاونت درباره تشکیل اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت به شرح زیر است:
یَهْدِی بِهِ اللَّهُ مَنِ اتَّبَعَ رِضْوَانَهُ سُبُلَ السَّلَامِ وَیُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّورِ بِإِذْنِهِ وَیَهْدِیهِمْ إِلَیٰ صِرَاطٍ مُسْتَقِیمٍ (مائده ۱۶)
قرآن کریم نسخه هدایت بشر و توجه دادن او به آموزه‌های الهی است، تمسک به آموزه‌های متعالی قرآن کریم و اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام راهی است استوار که از آغاز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و ترویج گفتمان قرآنی در میان آحاد جامعه، تا به امروز بیش از پیش توسعه یافته است.
در اندیشه اسلامی، تاکید بر وحدت اجتماعی در جامعه ایمانی به صورت عام و در میان متولیان و مدیران دستگاه‌ها و نهاد‌های قرآنی به صورت خاص همواره مورد توجه بوده است و انتظار مردم نیز گسترش دایره وحدت و همدلی در میان فعالان این عرصه برکت خیز است.
اکنون که در سایه سار حاکمیت دینی برآمده از خون شهیدان و حاصل مجاهدت‌های فراوان ملت مسلمان ایران، با ابلاغیه دبیر محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی، دبیرخانه هیأت رسیدگی به امور مراکز فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی متولی راهبری ادغام اتحادیه‌ها و تشکیل اتحادیه واحد کشوری مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت شده است، ضمن استقبال از این اقدام مهم و مبارک، از تمام مدیران و اعضای هیئت مدیره هر دو اتحادیه مؤسسات قرآنی واجد شرایط شرکت در انتخابات دعوت می‌شود تا با حضور پرشور خود و حفظ همدلی، اخوت و اتحاد برگ زرین دیگری را در تاریخ فعالیت‌های قرآنی کشور ثبت و ضبط کند.
بدون شک، مشارکت حداکثری مؤسسات در این انتخابات، پشتوانه‌ای قوی برای این حرکت نوین و تحکیم زیرساخت‌های وحدت و همدلی در آینده است.
امید است تشکیل این اتحادیه واحد کشوری به انسجام بیشتر و ثمربخشی فعالیت‌های قرآنی و پرهیز از موازی کاری‌های ناصحیح و پاسداشت منافع واقعی مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت در جهت هم‌افزایی‌های سازنده بیانجامد.
انتهای پیام/