کرونا زخمی دیگر بر زیر ساختهای قدیمی و در حال زوال آمریکا
یک روزنامه آلمانی در مطلبی با عنوان آمریکای در حال احتضار، به شرایط بد زیر ساختها در جامعه آمریکا و اینکه کرونا چگونه برای بهبود این اوضاع محدودیتهای بیشتری ایجاد کرده است پرداخت.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم روزنامه "هندلزبلات آلمان" در گزارشی به اوضاع وخیم زیر ساخت ها در آمریکا به عنوان یک ابرقدرت پرداخته و در مطلبی با عنوان آمریکای پوسیده و در حال احتضار نوشت: خیابان ها، جاده ها، پل ها و شبکه های خراب یک مشکل دائمی برای ایالات متحده است، اما بحران کرونا و مدیریت بحران رئیس جمهور آمریکا همه چیز را بدتر کرده است.
ممکن است بسیاری از فن آوری های آینده در آمریکا اختراع شده باشد اما در مقایسهای می توان دید که مثلا در کنگره ایالات متحده گاهی کارها اصلا منطبق با فن آوری های روز نیست.
تا قبل از شیوع بیماری کرونا کارمندان این نهاد مهم آمریکا بسته های کاغذ را دفتر به دفتر جابجا می کردند و یا بدتر از همه مصوبات قانونی را روی فلش می ریختند که این امر شرایط برای گسترش شیوع بدافزارها را فراهم می کرد.
از زمان شیوع کرونا وضعیت به گونهای دیگر است.
تنها برای رای دادن در کنگره حضور شخص لازم است.
بر اساس اطلاعات موسسه بروکینگز مدت طولانی در کنگره تقریبا همان فرآیندهای تکنیکی باستانی متداول بود و شاید در شرایط فعلی حداقل امیدی به پیشرفت وجود داشته باشد.
اما حالا کرونا در ساختمان کنگره آمریکا (کاپیتال هیل) هم روند دیجیتالی شدن را مانند بسیاری شرکت ها مدارس و دانشگاه ها سرعت بخشیده است و زیر ساخت های دیجیتالی موجود در آمریکا در برخی مناطق نامناسب و در بعضی جا ها بهبود یافته است.
اما حالا این پرسش مطرح است که در این شرایط چه اتفاقی برای زیر ساخت های دیگر زندگی روزمره یعنی خیابان ها، ساختمان ها، شبکه های برق، پارک ها و بنادر آمریکا می افتد؟
بهر حال این زیر ساخت ها مدتها در کشور آمریکا مورد غفلت و بی توجهی مسئولین قرار گرفته است.
در ادامه این گزارش آمده است: از زمان شیوع کرونا که آمریکا را بیش از دیگر کشورها تحت تاثیر قرار داده شرایط زیر ساخت ها در این کشور به شدت وخیم تر شده است.
این بخصوص به دلایل مالی مرتبط است.
به دلیل بیکاری گسترده، درآمد کارکنان فرودگاه ها و حمل و نقل عمومی به شدت کاهش پیدا کرده است.
پولی برای تعمیر چاله ها، حفظ پل ها و نوسازی ساختمان ها وجود ندارد.
در مجموع تابستان امسال در بودجه نهادهای حمل و نقل منطقه ای یک شکاف 50 میلیارد دلاری ایجاد شده است.
یکی از دلایل این امر کاهش شدید تقاضا برای سوخت های بنزینی است چرا که مالیات بنزین منبع موثق درآمد در مواقع عادی در این کشور است.
بعد از اولین محدودیت های کرونایی در آمریکا درماه مارس به دلیل شیوع کرونا میزان تقاضای بنزین از 407 میلیون گالن در هر روز به کم تر از نصف کاهش پیدا کرد که در 30 سال گذشته بی سابقه بوده است.
بر اساس اطلاعات انجمن American Road and Transportation Builders Association در سراسر آمریکا پروژه های ساخت و ساز به مبلغ بالغ بر 8.5 میلیارد دلار لغو شده و یا به تعویق افتاده است.
National League of Cities آمریکا هم خبر داده است که در دوران کرونا حدود دو سوم پروژه های زیر بنایی شهرداری ها مسدود شده است.
به طور مشخص این بدین مفهوم است که در ایالتی مانند کارولینای شمالی دیگر هیچ قرارداد ساختاری جدیدی منعقد نخواهد شد.
بسیاری از پروژه های مهم و توریستی در آمریکا هم به دلیل کمبود بودجه به حال تعلیق درآمدهاند.
در این اوضاع در برخی مناطق از شبکه های برق منسوخ شده و قدیمی بیش از حد بار گرفته می شود.
کارشناسان دانشگاه کلمبیا درباره خطر روزافزون قطعی های برق هشدار می دهند.
در زمانی که بسیاری افراد به دلیل شیوع کرونا ناچار به دور کاری و در خانه ماندن هستند برق زیادی مصرف می شود.
شبکه های برق خانگی آمریکا بخصوص در تابستان و استفاده مداوم از سیستم های تهویه مطبوع در واقع برای چنین شرایطی طراحی نشدهاند.
برای رفع چنین خطراتی هیچ بودجه مالی در آمریکا وجود ندارد.
کنگره ایالات متحده تا به حال درباره 4 بسته کمکی تصمیم گیری کرده که تنها 500 میلیارد دلار به عنوان کمک مستقیم به شهرها جریان پیدا کرده است.
یک بسته کمکی دیگر هم در جولای تصویب می شود که البته رقابت برای دریافت این کمک ها از جمله از طرف شرکت های کوچک، بیکاران و نهادهای بهداشتی بالا است.
نویسنده در بخش دیگری از این مطلب نوشت: مسئله خرابی زیر ساخت ها در آمریکا تنها از زمان شیوع کرونا ایجاد نشده است و مسئله تامین اعتبار این بخش بیش از ده سال است که برطرف نشده است.
حتی در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ که ثروت خود را در صنعت ساخت و ساز به دست آورده و در مبارزات انتخاباتی بهبود زیر ساخت های آمریکا را از اولویت های خود اعلام کرده بود هم هیچ پیشرفتی در این زمینه حاصل نشد.
بر اساس اطلاعات انجمن حرفه ای مهندسین عمران آمریکا ایالات متحده در 10 سال آینده 2 میلیارد دلار برای ترمیم زیر ساخت ها، پل های خراب و بهبود جاده ها و ریل ها کمبود دارد.
در دراز مدت نه تنها پول برای این بخش وجود ندارد بلکه مشاغل مهم مربوط به این عرصه هم به صورت فزایندهای محبوبیت خود را از دست می دهند.
انستیتو بروکینگز پیش بینی می کند که طی 10 سال آینده حدود 3 میلیون کارگر ساختمانی بازنشست شوند و تنها بخشی از آن ها جایگزین شوند.
انتهای پیام/