خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیازسنجی آموزش های مهارتی ادارات/ اطلس مشاغل گلستان تدوین می شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 01 مرداد 1399 - 13:53
گرگان- مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای گلستان گفت: تفاهم نامه ای با میراث فرهنگی برای تدوین اطلس مشاغل استان منعقد شده که اقدامات اولیه آن در حال انجام است.
مهارت،استان،آموزي،طلب،حسيني،فني،كرونا،مهارتي

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا حسینی طلب ظهر چهارشنبه در شواری مهارت استان اظهارکرد: سند مهارت استان طی سال ۹۶ تدوین شده و بروز رسانی آن از سال ۱۴۰۰ آغاز خواهد شد که هم اکنون اقداماتی در دست انجام است.
وی افزود: همچنین تفاهم نامه‌ای با میراث فرهنگی برای تدوین اطلس مشاغل استان منعقد شده و اقدامات اولیه آن انجام شده است.
حسینی طلب بیان کرد: مهارت شاغلان بخش کشاورزی هم برای اداره کل فنی و حرفه‌ای حائز اهمیت بوده لذا پیگیری برای عقد تفاهم نامه بین این نهاد و جهاد کشاورزی در دست بررسی است.
وی با اشاره به مصوبه نخستین جلسه شورای مهارت استان در اردیبهشت ماه سال جاری، گفت: مقرر شده بود که علاوه بر نیازسنجی آموزش‌های مهارتی دستگاه‌های اجرایی، لوازم بهداشتی تولیدی کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای هم برای مقابله با کرونا خریداری شود.
حسینی طلب با تأکید بر بکارگیری نیروهای انسانی ماهر در طرح‌های توسعه‌ای استان، اضافه کرد: نیاز امروز جامعه مهارت آموزی بوده و باید نهضت مهارت آموزی و گفتمان مهارت را در جامعه فرهنگ سازی کرد.
طبق گفته مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای گلستان طی سال گذشته ۳۲ هزار و ۴۴۶ نفر در قالب دو هزار و ۵۵۲ دوره آموزشی از آموزش‌های مهارت آموزی بهره مند شدند.
وی با بیان اینکه در شرایط کرونا، طی سه ماهه امسال، پنج هزار و ۸۷۱ نفر آموزش مهارتی دیدند، گفت: ۳۱۵ آموزشگاه آزاد در زمینه‌های گوناگون آموزش‌های لازم را مهارت جویان ارائه می‌کنند.