خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پزشکان عمومی بیشترین شهدای مدافع سلامت هستند/سهم پرستاران شهید

مهر | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 01 مرداد 1399 - 11:49
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نظام پزشکی ایران، بیشترین شهدای مدافع سلامت در عرصه مقابله با کرونا را متوجه پزشکان عمومی دانست.
درصد،شهداي،مدافع،سلامت

به گزارش خبرنگار مهر، حسین کرمانپور، صبح چهارشنبه در نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که ۲۰.۳۷ درصد شهدای مدافع سلامت از جامعه پرستاری هستند و ۱۹.۹ درصد سهم نیروهای غیر پزشک و ۶۰ درصد شهدای مدافع سلامت را جامعه پزشکی تشکیل می‌دهند.
وی با اشاره به سهم بالای پزشکان عمومی از جمع شهدای مدافع سلامت، افزود: ۲۸ درصد شهدای جامعه پزشکی را پزشکان عمومی تشکیل می‌دهند.
کرمانپور ادامه داد: ۸.۴۵ درصد شهدای مدافع سلامت از جامعه پزشکی را گروه داخلی و ۵.۸ درصد را متخصصین زنان و زایمان تشکیل می‌دهند.
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نظام پزشکی ایران، گفت: سهم پزشکان اطفال از شهدای مدافع سلامت در بین جامعه پزشکی، ۴.۱۶ درصد، بیهوشی ۳.۲۹ درصد و قلب و عروق نیز ۲.۵ درصد بوده است.
وی افزود: تاکنون ۱۳۸ شهید مدافع سلامت داشته‌ایم.