راهاندازی نقاهتگاه بیماران کرونایی در فردیس/ پیش بینی ۲۰۰ تخت
فردیس - استاندار البرز از راهاندازی نقاهتگاه بیماران کرونایی در فردیس خبر داد و گفت: ۲۰۰ تخت نقاهتگاهی برای بیماران کرونایی پیش بینی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عزیزاله شهبازی صبح امروز در مراسم افتتاح نقاهتگاه شهید تهرانی مقدم در فردیس، با بیان اینکه تجهیزات این بیمارستان تهیه شده بود و اکنون آماده بهره برداری است، افزود: این ورزشگاه به دلیل شیوع کرونا بدون استفاده بود و در شرایط فعلی برای سلامت مردم تبدیل به نقاهتگاه شده است.
وی ادامه داد: تختهای بسیار خوب و با امکانات جدید مستقر شده و تمامی ملزومات یک مرکز درمانی در این محل پیش بینی شده است.
استاندار البرز گفت: از شب گذشته البرز به صورت رسمی در زمره استانهای وضعیت قرمز در شیوع کرونا اعلام شد.
شهبازی با بیان اینکه تعداد مبتلایان به کرونا با بیماری زمینهای و سن بالا در البرز به نسبت هفته گذشته افزایش یافته است، افزود: تمامی متولیان حوزه سلامت و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ورزش و جوانان و فرمانداری فردیس، دانشگاه علوم پزشکی، شورای اسلامی و شهردار فردیس برای راه اندازی این نقاهتگاه تلاش کردند.
وی اضافه کرد: این نقاهتگاه به عنوان پدافند غیرعامل در کنار بیمارستانهای ۱۸ گانه استان برای ارائه خدمات درمانی به بیماران کرونایی پیش بینی شده است.
استاندار البرز گفت: امید است که تعداد بیماران افزایش نیابد و کسی با شکایت از علائم کرونا به مراکز درمانی مراجعه نکند ولی این مجموعه با ارتقا تجهیزات و امکانات برای بیماران مهیا شده است.
شهبازی افزود: محدودیتهایی برای استانهای با وضعیت قرمز از ستاد ملی مقابله با کرونا ابلاغ شده و در استان البرز نیز در حال اجرا است.
وی عنوان کرد: علاوه بر این محدودیتها، در ستاد استانی مقابله با کرونا درخواستهایی تحت عنوان تعطیلی پنجشنبهها، کاهش ساعات اداری و اعمال دورکاری در ادارات و سازمانها به ستاد ملی مطرح شده و در انتظار تأیید هستیم.
استاندار البرز با تاکید بر اینکه باید آمادگی لازم برای پذیرش بیماران داشته باشیم، گفت: برای تأمین تجهیزات و ارتقا خدمات درمانی به بیماران کرونایی از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.