خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پاندمی کرونا بیش از یک سال با ما خواهد بود

مهر | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 01 مرداد 1399 - 11:16
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی ایران، گفت: پاندمی کرونا بیش از یک سال با ما خواهد بود و از همین رو، نمی توان نسبت به سایر بیماری ها بی اعتنا بود.
كرونا،جهانگيري،بهداشتي،رعايت،پزشكي

به گزارش خبرنگار مهر، محمد جهانگیری، روز چهارشنبه در نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، افزود: اگر مردم نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک، جدی باشند، ظرف دو هفته آینده آثار آن را خواهیم دید.
وی با عنوان این مطلب که بیشترین مراقبت و خدمات کرونایی در بخش سرپایی ارائه می‌شود، گفت: این خدمات در مطب‌ها، کلینیک‌ها و…، به مردم و بیماران ارائه می‌دهند.
جهانگیری ادامه داد: خواهش و درخواست ما از مردم و جامعه پزشکی این است که در مراجعات برای بیماری‌های تنفسی، پروتکل‌های بهداشتی حتماً رعایت شود.
وی با اشاره به مدت زمان نامعلوم برای همزیستی با کرونا، گفت: نکته‌ای که نباید فراموش کرد، توجه به بیماری‌های مزمن است که نیاز به دریافت خدمات درمانی دارند و نباید به تأخیر انداخت.
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی ایران، افزود: ما در حال حاضر در دو عرصه باید در کنار هم باشیم، زیرا پیش بینی می‌شود بیش از یک سال پاندمی کرونا را کنار خود خواهیم داشت و نمی‌توان سایر بیماری‌ها را نادیده گرفت.