خوشه دهی بیش از ۹۰ درصدی اراضی شالیزاری گیلان
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت گفت: شالیزارها در آستانه برداشت برنج هستند و در بیش از۹۰ درصد از شالیزارهای این شهرستان ساقه طلایی برنج به مرحله خوشه دهی رسیده است.

ایسنا/گیلان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت گفت: شالیزارها در آستانه برداشت برنج هستند و در بیش از۹۰ درصد از شالیزارهای این شهرستان ساقه طلایی برنج به مرحله خوشه دهی رسیده است.
مسعود اسدیپرور در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه شهرستان رشت بزرگترین شهرستان برنجهای کشور است، گفت: وضعیت شالیزارهای شهرستان بسیار مطلوب است.
وی افزود: شالیزارها در آستانه برداشت برنج هستند و در بیش از ۹۰ درصد از شالیزارهای این شهرستان ساقه طلایی برنج به مرحله خوشه دهی رسیده است.
اسدیپرور تصریحکرد: برداشت مکانیزه موجب کاهش هزینه تولید برنج سفید شهرستان رشت میشود و با اقداماتی که انجام شده است پیشبینی میشود در بیش از ۸۰ درصد از شالیزارهای این شهرستان برداشت برنج به صورت مکانیزه انجام شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت گفت با بیان اینکه یکی دیگر از راهکارهای افزایش درآمد کشاورزان پرداختن به کشت دوم است، خاطرنشان کرد: برخی از کشاورزان ما هر ساله بعد از برداشت برنج اقدام به مبادرت پرورش راتون میکنند و امسال نیز بیشتر از پارسال انجام خواهد شد.
اسدی پرور دامه داد: از آنجایی که راتون برنجی گرانتر و کمهزینهتر از برنج اولیه است، افزود: به علت بازارپسندی بالای این محصول، همه ساله رغبت کشاورزان به پرورش راتون افزایش مییابد.
اسدی پرور با بیان اینکه در سال گذشته در ۱۳ هزار هکتار از شالیزارهای شهرستان رشت راتون پرورش یافت، تصریح کرد: برنامه داریم، امسال در بیش از ۱۵ هزار هکتار از این شالیزارها راتون پرورش یابد که البته بستگی به وضعیت آب و هوایی روزهای پس از برداشت برنج اولیه دارد.
وی افزود: علاوه بر پرورش راتون کشاورزان شهرستان رشت کشت دیگر محصولات کشاورزی نظیر پاچ باقلا و باقلابرکت نیز میپردازند.
مدیر جهاد کشاورزی رشت ادامه داد: از آنجایی که بازار محصولات کشاورزی شهرستان رشت به دلیل کیفیت مطلوبی که دارد از بازارپسندی بالایی برخوردار است.
انتهای پیام