خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زیدان، فرگوسن دوم در دنیای فوتبال

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | سه شنبه، 31 تیر 1399 - 15:39
مدیرعامل باشگاه رئال مادرید در نظر دارد با زین الدین زیدان قرارداد طولانی مدت امضا کند.
زيدان،مادريد،رئال،سرمربي،پرز

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان،‌ ادواردو ایندا خبرنگار و روزنامه نگار اسپانیایی به تازگی عنوان کرده است، فلورنتینو پرز مدیرعامل باشگاه رئال مادرید در نظر دارد تا زین الدین زیدان سرمربی تیمش را مانند الکس فرگوسن که در منچستریونایتد جاودانه شد، در رئال ماندنی کند.
پرز حتی در این زمینه با مدیربرنامه‌های زیدان وارد مذاکره شده است تا قراردادی طولانی مدت به شکل مادام العمر با این سرمربی فرانسوی ببندد.
قرارداد زیدان با رئال مادرید در سال ۲۰۲۲ به اتمام می‌رسد.
این سرمربی فرانسوی سابقه همکاری با کهکشانی‌ها را بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ در کارنامه دارد و بعد از يک وقفه کوتاه دوباره در تیم ۲۰۱۹ به این تیم اضافه شد و قهرمانی‌های زیادی را در سطح اسپانیا و قاره اروپا با ارئال مادرید به دست آورد.
بيشتر بخوانيد