بررسی مشکلات ۱۰۸۰ واحد تولیدی مشکل دار در استان سمنان
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان از بررسی و رفع موانع تولید بیش از یکهزار و ۸۰ واحد تولیدی استان خبر داد.

ایسنا/سمنان سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان از بررسی و رفع موانع تولید بیش از یکهزار و ۸۰ واحد تولیدی استان خبر داد.
علی تشنه دل 31 تیرماه در جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان اظهار کرد: در بخش رفع موانع تولید کارگروه استان تا این جلسه حدود ۱۰۸۲ واحد تولیدی مشکل دار در جلسات کارگروه مطرح و بررسی شده است.
وی تصریح کرد: در جهت رفع موانع موجود ، دو هزار و ۳۱۳ مصوبه به تصویب اعضای کارگروه ستاد تسهیل استان رسیده است که از این تعداد ، ۷۴ درصد مصوبات اجرایی و مابقی در دست اقدام است.
سرپرست سازمان صمت استان اضافه کرد: در بخش تسهیلات این کارگروه ، در حدود ۱۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات در قالب رونق تولید ۹۸ و بند الف تبصره ۱۸ برنامه تولید و اشتغال به ۵۵۱ واحد تولیدی صنعتی و کشاورزی استان پرداخت شده است.
وی گفت: از مجموع تسهیلات پرداختی به واحدهای تولیدی ، ۳۴۵ واحد به ارزش حدود ۱۲هزار میلیارد ریال مربوط به رونق تولید و ۲۰۶ واحد به ارزش حدود ۴هزار میلیارد ریال مربوط به بند الف تبصره ۱۸ برنامه تولید و اشتغال است.
تشنهدل اظهار کرد: تا کنون در قالب تسهیلات رونق تولید سال گذشته ، ۸۴۶ واحد تولیدی جهت دریافت تسهیلات به ارزش بیش از ۳۷هزار میلیارد ریال به بانکهای عامل معرفی شده اند که از این تعداد، ۳۵۹ پرونده جهت عقد قرارداد در بانکهای عامل در دست بررسی است.
وی با اشاره به دیگر دستور کار این جلسه گفت: در این نشست و با تصمیم اعضای کارگروه ، ۱۰ واحد صنعتی جهت دریافت تسهیلات از محل منابع رونق تولید ۹۸ به ارزش بیش از ۲۲هزارمیلیارد ریال به بانکهای عامل معرفی و همچنین مشکلات بانکی ، مالیات و تامین اجتماعی پنج واحد تولیدی استان بررسی شد.
انتهای پیام