خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خنکای نسیم مهر علوی در خانه نیازمندان هرمزگانی / پویشی مهربانانه که سرما هدیه می‌دهد+تصاویر‌

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 31 تیر 1399 - 14:14
گروه استان‌ها ـ باید در استان‌های جنوبی کشور باشید تا طعم گرمای طاقت فرسا و شرجی هوا را به خوبی بچشید، گرمایی که گاه از 50 درجه می‌گذرد و امان هر انسانی را می‌برد، در این میان نقش وسایل سرمایشی همچون کولر بسیار اساسی و از نان شب هم واجب‌تر می‌شود.
كولر،مركز،نيكوكاري،گلشهر،غدير،درخشان،تابستان،هوا،برق،تامين،م ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، همیشه وقتی اسمی از تابستان به میان می‌آید فکرها به سمت گرمای هوا و استراحت زیر سایه درختان می‌رود؛ تب تابستان همیشه داغ است اما با این وجود برای بسیاری از ماها یادآور خاطرات خوش نیز گاها هست.
اما هستند انسان‌هایی که تابستان طاقت‌فرسای جنوب برایشان هیچ چیز جز زجر و سختی ندارد و تمام سختی‌هایی که در دیگر ایام تحمل می‌کردند با گرم تر شدن هوا و تاثیر گرمای طاقت فرسای بالای 40 درجه مضاعف می‌شود.
به جز اخبار کرونا این روزها خبر دیگری هم صدر اخبار شده است و آن هم به پیک رسیدن مصرف برق در کشور بوده که حاکی از گرم تر شدن هوا و بالارفتن میزان استفاده از وسایل سرمایشی است.
در همین به پیک رسیدن‌های مصرف برق در کشور هستند کسانی که هیچ چیزی برای تاثیر بر روی مدار مصرف برق ندارند آنها حتی از متعارف‌ترین وسیله سرمایشی منطقه خود هم بی‌بهره هستند.
تصور گذران زندگی در هرمزگان بسیار سخت است و شاید خیلی ها نتوانند این مسئله را تحمل کنند اما افرادی در استان ثروتمند هرمزگان زندگی می‌کنند که به دلیل عدم تمکن مالی توانایی خرید کولر ندارند.
همین امر موجب شده است یک گروه جهادی و مرکز نیکوکاری به نام مرکز نیکوکاری غدیر گلشهر آستین همت بالا بزند و با راه‌اندازی پویش مهر علوی سرما را به خانه‌های نیازمندان به ارمغان ببرد.
درخشان مسئول مرکز نیکوکاری غدیر گلشهر در گفت و گو با خبرنگار تسنیم اظهارداشت: مرکز نیکوکاری غدیر گلشهر با یک سری درخواست‌ها روبرو بود و افراد نیازمندی که فاقد کولر بودند درخواست تامین آن را داشتند.
وی افزود: بر اساس این درخواست‌ها ما پویشی را تحت عنوان مهر علوی طراحی کردیم و نیت کردیم که بتوانیم 110 دستگاه را از محل کمک‌های مردمی تامین کنیم.
درخشان بیان کرد: خوشبختانه تاکنون توانسته‌ایم برای 30 خانوار فاقد کولر، کولر تامین و اهدا کنیم.
مسئول مرکز نیکوکاری غدیر گلشهر خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از 500 درخواست کولر به ما رسیده است که 290 نفر از آنها را بررسی کردیم و با توجه به ظرفیت موجود فعلا 110 نفر را انتخاب کردیم.
درخشان تاکید کرد: مردم می‌توانند با گرفتن کد دستوری *6655*91001# یا به نیازمندان کولر اهدا کنند و یا کمک‌های نقدی خود را واریز کنند.
وی افزود: این مرکز همچنین یک‌ شماره کارت (5041721111621497) دارد که خیران و نیکوکاران می‌توانند از طریق آن کمک‌های نقدی خود را واریز کنند.
گزارش از علی ستاری
انتهای پیام/865/ش