خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عراق 500 تروریست داعشی را تحویل می‌گیرد

فارس | بین‌الملل | سه شنبه، 14 اسفند 1397 - 19:53
کارشناس مسائل نظامی عراق در گفت‌وگو با یکی از رسانه‌های این کشور اعلام کرد که نیروهای امنیتی تا ساعات آینده شماری از عناصر داعشی را از گروه موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» تحویل خواهند گرفت.
عراق،تحويل،عراقي،سوريه،كارشناس

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منابع عراقی از آمادگی نیروهای امنیتی این کشور برای تحویل اسرای داعشی دربندِ شبه‌نظامیان تحت حمایت آمریکا موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسد) خبر داد.
«صفاء الأعسم»، کارشناس امور نظامی عراق سه‌شنبه (۱۴ اسفند) در گفت‌وگو با خبرگزاری «المعلومه» این کشور گفت که نیروهای امنیتی عراق قرار است تا ساعاتی دیگر، ۲۵۰ نفر از عناصر تروریستی داعش که در اسارت شبه نظامیان قسد بودند را تحویل بگیرند.
او با بیان اینکه تحویل این تروریست‌ها بر اساس توافق قبلی دولت عراق با شبه نظامیان دموکراتیک سوریه صورت می‌گیرد، اظهار داشت که آخرین منطقه تحت اشغال داعش در «باغوز» سوریه عناصری عراقی گروه تروریستی داعش را در برداشته و طی ساعات گذشته ۱۵۰ تن از آن‌ها تحویل عراق داده شده است.
به گفته این کارشناس نظامی عراقی، شمار تروریست‌هایی که قرار است تحویل عراق شود، ۵۰۰ نفر است.
این کارشناس عراق گفت که بغداد همه این عناصر عراقی داعش را مطابق قانون محاکمه خواهد کرد، چرا که آن‌ها مرتکب جنایت‌های ضد انسانی در عراق و سوریه شده‌اند.
انتهای پیام/