ایمونوتراپی بیماران سرطانی عوارض کووید
به گزارش ساینس دیلی، دادههای اولیه محققان مرکز سرطان دانشگاه سینسیناتی (ایالت اوهایو امریکا) نشان میدهد که ایمونوتراپی عوارض بیماری را برای بیماران سرطانی مبتلا به کووید-19 بدتر نمیکند.

ایسنا/خراسان رضوی به گزارش ساینس دیلی، دادههای اولیه محققان مرکز سرطان دانشگاه سینسیناتی (ایالت اوهایو امریکا) نشان میدهد که ایمونوتراپی عوارض بیماری را برای بیماران سرطانی مبتلا به کووید-19 بدتر نمیکند.
به گزارش ساینس دیلی، دادههای اولیه محققان در مرکز سرطان دانشگاه سینسیناتی (ایالت اوهایو امریکا) نشان میدهد که ایمونوتراپی عوارض بیماری را برای بیماران سرطانی مبتلا به کووید-19 بدتر نمیکند.
ویتر فورد، همکار فوق دکتری دانشگاه سینسیناتی میگوید: بسیاری از عوارض کووید-19 ناشی از پاسخ ایمنی فوقالعاده فعالی است که منجر به افزایش تولید پروتئینهایی به نام سیتوکینها میشود.
افزایش تولید این پروتئینها میتواند مواردی مانند نارسایی تنفسی ایجاد کند.
بیماران مبتلا به سرطان، مستعد ابتلا به عفونت کووید-19 و همچنین عوارض شدید ناشی از آن هستند.
وی گفت: "بسیاری از بیماران مبتلا به سرطان با ایمونوتراپی درمان میشوند که سیستم ایمنی بدن را در برابر سرطان فعال میکند تا آن را از بین ببرد.
در بیماران مبتلا به کووید-19 و سرطان، گروه ما فکر میکردند که ایمونوتراپی ممکن است پاسخ سیستم ایمنی بدن را که پیشازاین به دلیل عفونت کووید-19فوقالعاده فعالشده بود، افزایش دهد.
"
وایز درپر، دانشیار پزشکی بخش سرطانشناسی و خونشناسی در کالج پزشکی دانشگاه سینسیناتی، و مدیر پزشکی دفتر آزمایشهای بالینی مرکز سرطان این دانشگاه میگوید: محققان تصور میکردند که درمان بیماران کووید-19 با ایمونوتراپی سرطان، میتواند منجر به بدتر شدن سلامت بیماران و نتایج کلی آن شود.
وی اضافه میکند: "ما این مسأله را بررسی میکنیم که آیا ایمونوتراپی باعث افزایش تولید این پروتئینها توسط سلولهای ایمنی در بیماران کووید-19 میشود یا خیر؟، اما یافتههای اولیه ما نشان میدهد که ایمونوتراپی تاثیر قابلتوجهی بر روی آن نمیگذارد."
محققان این تحقیق را با استفاده از نمونه خون بیماران مبتلا به سرطان که از مخزن زیستی کووید-19 گرفتهشده، انجام میدهند، و دکتر کریس هوداک، استادیار بخش ریوی مراقبتهای حیاتی و خواب در کالج پزشکی دانشگاه سینسیناتی، بر آن نظارت میکند.
وایز درپر گفت: "ما در حال بررسی این موضوع هستیم که چگونه مهارکنندههای مرکز ایمنی، داروهایی که به سلولهای ایمنی اجازه میدهند با شدت بیشتری پاسخ دهند، به همراه دیگر روشهای درمانی، مانند شیمیدرمانی یا پرتودرمانی، بر سلولهای ایمنی بیماران کووید-19 و نیز بیماران سرطانی مبتلا به کووید-19 تاثیر میگذارد."
درپر و فورد میگویند که اطلاعات اولیه آنان نشان میدهد که یک داروی ضد دیابت، ممکن است تولید این پروتئینها توسط سلولهای ایمنی بیماران کووید-19 را کاهش دهد.
این دادهها توسط دکتر لاین ویتر فورد در انجمن آمریکایی نشست مجازی تحقیقات سرطان، کووید-19 و سرطان ارائهشده است.
انتهای پیام