خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نگرانی نمایندگان کنگره درباره دخالت خارجی در انتخابات آمریکا

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 31 تیر 1399 - 10:49
چهار نماینده ارشد دموکرات خواستار توضیح فوری اف‌بی‌آی به نمایندگان آمریکایی درباره تلاش کشورهای خارجی برای دخالت در انتخابات این کشور شده است.
آمريكا،دخالت،دموكرات،نوامبر

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری فرانسه، نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا و چاک شومر نماینده ارشد دموکرات و دو نماینده دموکرات دیگر با صدور نامه مشترکی از پلیس فدرال آمریکا خواستند تا درباره تلاش‌های خارجی برای گسترش اطلاعات نادرست و دخالت در انتخابات نوامبر آمریکا توضیح دهد.
بر اساس این گزارش، در این نامه آمده است: ما به شدت نگران این مساله هستیم که کنگره هدف یک کارزار دخالت خارجی قرار بگیرد، کارزاری که به دنبال گسترش اطلاعات نادرست به منظور دخالت در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر آمریکا است.
انتهای پیام/