خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴ قله کوهستان الوند در انتظار ثبت در فهرست آثار ملی طبیعی

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 31 تیر 1399 - 10:40
همدان - مدیرکل محیط زیست استان همدان گفت: پرونده ثبت ملی شدن ۴ قله کوهستان الوند همدان در دست بررسی است.
الوند،زيست،محيط،قله،همدان

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان همدان، محسن جعفری نژاد بسطامی افزود: چهار قله الوند، کلاغ لان، دائم برف و کلاه قاضی کوهستان الوند، امسال به عنوان اثر طبیعی ملی ثبت می‌شود.
وی با بیان اینکه این قلل محدوده‌ای هزار و ۹۰۰ هکتاری را شامل می‌شود، افزود: موافقت‌های لازم در استان همدان و از کمیته فنی سازمان حفاظت محیط زیست کسب شده است.
مدیرکل محیط زیست استان همدان افزود: منتظر تشکیل نشست شورای عالی محیط زیست کشور هستیم تا این موضوع در آنجا مطرح و تأیید شود.
وی بابیان اینکه قله الوند یکی از قله‌های کوهستان الوند است و حدود سه هزار و ۴۵۰ متر ارتفاع دارد، گفت: این قله یکی قله‌های بسیار برجسته جهان به‌شمار می‌رود که در فاصله صخره بزرگ کوه الوند و دامنه جنوبی آن و رو به تویسرکان است.