خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نهضت تعاون و احسان در مرند اجرا می‌شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 30 تیر 1399 - 23:05
مرند- امام جمعه مرند از اجرای مرحله دوم رزمایش کمک مومنانه با عنوان «نهضت تعاون و احسان» به مناسبت عید غدیر و قربان همزمان با سراسر کشور در شهرستان مرند خبر داد.
جمعه،نماز،مرند،اقامه،نعمت،والمسلمين،الاسلام،حجت،امام،كشور،كر ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین علی نعمت زاده، عصر امروز در نشست خبری با خبرنگاران که به مناسبت ۵ مردادماه سالروز اقامه اولین نماز جمعه برگزار شد، ابراز داشت: نماز جمعه یک نماز سیاسی عبادی است که ۵ مردادماه اولین نماز جمعه در انقلاب اسلامی به امامت آیت الله طالقانی اقامه شد.
وی افزود: نماز جمعه وحدت آفرین برای امت اسلامی و وحشت آفرین برای دشمنان است، اولین نماز جمعه پیامبر بعد از ورود به مدینه اقامه شد و سوره‌ای به نام جمعه نازل شده است.
امام جمعه مرند تاکید کرد: نماز جمعه در دوران دفاع مقدس، بلندگو و اعلام جنگ علیه دشمنان بود، نماز جمعه پایگاه حساس اجتماعی سیاسی و دینی است.
حجت الاسلام والمسلمین نعمت زاده با اشاره به اینکه حدود ۹۵۰ نماز جمعه در کشور اقامه می‌شود، تصریح کرد: نماز جمعه دارای فضائل بسیاری است و نماز جمعه در قیامت نیز دارای تأثیرات فراونی است.
وی در بخش دیگری با اشاره به وضعیت کشورها در ایام کرونا خاطرنشان کرد: کشورها و دولت‌های قدرتمند در ایام کرونا، درگیر شده‌اند و بسیاری از آنها در مقابله با کرونا ناتوان هستند،
امام جمعه مرند افزود: مدافعان سلامت در کشور ما بسیاری زحمت کشیدند و خبرنگاران و رسانه‌ها نیز در فرهنگ سازی رعایت اصول بهداشتی تلاش کردند.
حجت الاسلام والمسلمین نعمت زاده عنوان کرد: رزمایش کمک مومنانه یک همایش ملی بود و مردم نجیب و با ایمان ایران در این رزمایش، آبرومندانه و با سربلندی حضور مؤثری داشتند.
وی گفت: مرحله دوم رزمایش کمک مومنانه با عنوان «نهضت تعاون و احسان» به مناسبت عید غدیر و قربان همزمان با سراسر کشور در شهرستان مرند اجرا می‌شود.
امام جمعه مرند ادامه داد: نذورات مردم در قالب نهضت تعاون و احسان، به سمت افراد نیازمند و آبرومند هدایت خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین نعمت زاده در ادامه با اشاره به تهدیدهای دشمن گفت: قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین باید به طور شفاف برای مردم بیان شود، اگر ارتباط کشورهای ایران، هند، چین و روسیه در مسیر درستی قرار بگیرد می‌تواند در مقابله با تحریم‌های دشمن مؤثر باشد.
وی تاکید کرد: بزرگ کردن شکاف به ضرر کشور است، اما رسانه‌ها باید با مطالبه و شفافیت، از مسئولان مطالبه کنند حتی اگر برخی از مسئولین هم نتابند.
امام جمعه مرند اظهار داشت: باید با وحدت و صمیمت در کنار مطرح کردن مطالبات مردم از طریق رسانه‌ها، علم عدالت خواهی را سربلند نگه داشت.
سعید سلطانپور رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان مرند نیز در این نشست گفت: پتانسیل رسانه‌ها می‌تواند در جهت پیشرفت شهرستان مؤثر باشد به شرطی که نقدها و مطالبه‌ها مستند و منطقی باشد.