از راهاندازی قرارگاه آموزشی سربازان تا ارائه آموزشها براساس نیاز بازار
مدیرکل و فنی و حرفه ای خراسان جنوبی با اشاره به راهاندازی قرارگاه آموزشی سربازان در استان در راستای اجرای فرامین رهبری، گفت: آموزشهای فنی و حرفهای بر اساس بازار کار و درخواستهای مردم در تقویم اجرایی گنجانده میشود.

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل و فنی و حرفه ای خراسان جنوبی با اشاره به راهاندازی قرارگاه آموزشی سربازان در استان در راستای اجرای فرامین رهبری، گفت: آموزشهای فنی و حرفهای بر اساس بازار کار و درخواستهای مردم در تقویم اجرایی گنجانده میشود.
حسین خوشآیند امروز دوشنبه ۳۰ تیر در نشست خبری در اولین روز از هفته ملی مهارت اظهار کرد: ماموریت و اهداف فنی و حرفهای ارتقاء کسب و کار، ارتقاء مهارت و مهارت آموزی در دو بخش دولتی و خصوصی است و در راستای استفاده از فرصتها و ترویج فرهنگ مهارت آموزی در بین جوانان تلاش میکنیم.
مدیرکل فنی و حرفهای خراسان جنوبی بیان کرد: آموزشهای فنی و حرفهای منجر به ارائه گواهینامه مهارت بر اساس استانداردهای بین المللی و مورد تایید جهانی است که در بسیاری از کشورها از آن استفاده میشود.
به گزارش ایسنا، وی خاطرنشان کرد: در بخش دولتی ۱۹ مرکز آموزشی با ۱۲۰ کارگاه آموزشی در استان فعال هستند که در این کارگاهها ۵۵۰ حرفه آموزشی، قابلیت آموزش در ۳ خوشه خدمات، صنعت و کشاورزی را دارند.
خوشآیند بیان کرد: همچنین ۱۶۶ آموزشگاه آزاد با ۲۲۶ حرفه آموزشی در استان فعال هستند که بر اساس شهریه از ظرفیت مهارتی استان استفاده میکنند.
وی ادامه داد: آموزشهای فنی و حرفهای در پادگانها، زندانها، بنگاههای اقتصادی، اصناف و شعبات، عشایر و روستائیان بر اساس نیاز به آموزش و بازار کار با حداقل ۱۲ نفر صورت میگیرد.
خوشآیند بیان کرد: آموزشهای فنی و حرفهای بر اساس بازار کار و درخواستهای مردم در تقویم اجرایی گنجانده میشود که تنوع مخاطبین آموزشی شامل ۱۸ گروه است.
وی با اشاره به راهاندازی قرارگاه آموزشی سربازان در استان در راستای اجرای فرامین مقام معظم رهبری، تصریح کرد: این سربازان علاوه بر یادگیری فنون نظامی با چند مهارت فنی و حرفهای نیز آشنا میشوند تا مهمترین دغدغه سرباز که اشتغال است برطرف شود.
مدیرکل فنی و حرفهای خراسان جنوبی بیان کرد: آموزشهای شاغلین بنگاههای اقتصادی بر اساس تکنولوژی از گروههای هدف فنی و حرفهای هستند که در این زمینه مرکز بین کارگاهی راهاندازی شده است.
خوشآیند اظها کرد: با توجه به سند مهارتی در ۱۸ گروه مورد هدف، یک هزار و ۷۶۹ دانشجو، یک هزار و ۵۴۴ داشن آموز، دو هزار و ۶۴۲ سرباز و سه هزار و چهار نفر عشایر، یک هزار و ۷۵۹ نفر در بنگاه های اقتصادی، ۴۲ نفر از ممولان بیمه بیکاری، هفت هزار و ۹۲۶ نفر از متقاضیان مهارت آموزی و ۲۰۰ نفر از اتباع بیگانه و یک هزار و ۷۹ نفر در حوزه کاهش آسیبهای اجتماعی از ظرفیتهای آموزشی فنی و حرفهای استفاده کردند.
وی با بیان اینکه در راستای مسئولیتهای اجتماعی سال گذشته طرح جهادی خدمات فنی و مهندسی به مناطق محروم روستایی و عشایری انجام شد، افزود: رفع برخی مشکلات روستائیان و ترویج فرهنگ مهارت آموزی و توسعه روحیه مشارکتی و ایجاد نشاط در روستائیان و نیازسنجی آموزشی روستائیان از اهداف این طرح ابتکاری استان است.
وی از ارائه خدمات فنی و حرفهای به یک هزار و ۴۹۲ روستایی در مناطق محروم اشاره کرد و ادامه داد: در این طرح جهادی که در ۹ شهرستان و روستاهای محروم استان برگزار شد ۱۲۰ نفر از کارکنان اعزام شدند.
وی با اشاره به طرح کارآفرینی اجتماعی فنی و حرفهای استان برای کاهش آسیبهای اجتماعی، خاطرنشان کرد: در این طرح برای ۳۷۱ نفر دوره آموزشی برگزار شده است.
مدیرکل فنی و حرفهای خراسان جنوبی بیان کرد: سال ۹۹ با ویروس کرونا آغاز شد، اما علیرغم محدودیتها، ۴ هزار و ۸۰۰ نفر دوره مجازی برگزار شده است.
وی اظهار کرد: پیشبینی میشود این آموزشها برای ۱۵ هزار نفر با استفاده از ظرفیت بخش دولتی به صورت مجازی برگزار شود.
وی بیان کرد: دپارتمان گوهرشناسی با همکاری ایمیدرو در شهرستان فردوس راهاندازی شد و سال گذشته برای شهرستان زیرکوه، که فاقد چارت سازمانی بود چارت سازمانی گرفتیم.
مدیرکل فنی و حرفهای خراسان جنوبی یادآور شد: ۶۰ درصد مهارت آموزان فنی و حرفهای وارد بازار کار میشوند و در آموزش خوشه های صنایع دستی که به همت استاندار در استان آغاز شد ۱۰۰ درصد متقاضیان وارد باز کار خواهند شد.
انتهای پیام