خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۰۰۰ واحد مسکن محرومان خراسان جنوبی به بهره برداری می رسد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 30 تیر 1399 - 15:54
بیرجند- استاندار خراسان جنوبی گفت: تا هفته دولت سال جاری سه هزار واحد مسکن محرومین در روستاها به بهره برداری می رسد.
واحد،مسكن،احداث،محرومين،روستاها

به گزارش خبرنگار مهر، محمد صادق معتمدیان ظهر دوشنبه در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه تامین زمین و ساخت هزار و ۷۰۰ واحد مسکن و ساماندهی اشتغال و کارآفرینی ایثارگران در جمع خبرنگاران بیان کرد: امید است بتوانیم با استفاده از ظرفیت ها احداث هزار و ۷۰۰ واحد را تا پایان دولت به اتمام برسانیم.
وی با اشاره به احداث طرح ۱۰ هزار واحد مسکن محرومین در روستاها بیان کرد: تاکنون هفت هزار واحد مسکن به بهره برداری رسیده است‌.
استاندار خراسان جنوبی افزود: تا هفته دولت سال جاری سه هزار باقی مانده واحد مسکن محرومین در روستاها به بهره برداری می رسد.
وی با اشاره به سفر سال جاری نوبخت به خراسان جنوبی بیان کرد: در این سفر احداث شش هزار واحد شهری در شهرهای استان برای کم در آمد با استفاده از تسهیلات ویژه در نظر گرفته شده است.