خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمار مبتلایان کرونا در خراسان شمالی صعودی است/محدودیت‌های جدید از فردا اعمال می‌شود

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 30 تیر 1399 - 15:35
گروه استان‌ها-استاندار خراسان شمالی گفت: با توجه به صعودی بودن آمار مبتلایان و فوتی‌های کرونا در استان، از امروز محدودیت‌های جدید اعمال خواهد شد.
ماسك،استان،شجاعي،ستاد،برخورد،ارباب،رجوع

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، محمد علی شجاعی امروز در نشست استانی ستاد مبارزه با کرونای خراسان شمالی اظهار داشت: محدودیت‌های جدید از امروز اعمال می‌شود.
وی افزود: آمار مبتلایان و فوتی‌ها در استان رو به رشد است.
البته در وضعیت قرمز نیستیم ولی نگران شرایط موجود هستیم.
تعداد بستری در تخت‌های آی‌سی‌یو استان به 20 مورد رسیده که رقم بالایی است.
باید کاری کنیم که به سطح قرمز نرسیم.
استاندار با اشاره به مصوبه ستاد برای الزامی شدن استفاده از ماسک در ادارات، گفت: در صورت عدم استفاده کارکنان و ارباب رجوع از ماسک، فطعاً با مدیر آن دستگاه برخورد خواهد شد.
در 48 ساعت اینده با نظارت شدید با افرادی که از ماسک در مجموعه انان استفاده نشود، برخورد می‌شود.
شجاعی در ادامه افزود: با توجه به اینکه آمارمان در طول دو هفته گذشته بالا رفته، نشان می‌دهد که مصوبات ستاد جدی گرفته نشده و رعایت نمی‌شود.
وی با اشاره به اعمال محدودیت‌های جدید از فردا در استان اظهار داشت: با هماهنگی ناجا و دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تمام عروسی ها و مراسماتی که در خارج از تالارها برگزار می‌شود جمع شده و با برگزار کنندگان برخورد خواهد شد.
شجاعی گفت: دستگاه‌های استانی موظف هستند تمام 130 هزار ماسک تولید شده در کاگاه‌های استان را تا 72 ساعت آینده برای استفاده کارکنان و ارباب رجوع خود خریداری و گزارش اقدامات در این زمینه را به استانداری ارجاع دهند.
انتهای پیام/311/ ع