خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بانوی بسکتبالیست: شیوع کرونا از نظر روحی اذیتمان کرد

ایسنا | ورزشی | دوشنبه، 30 تیر 1399 - 14:30
گلشید امیدیان می‌گوید بازیکنان بسکتبال با توقف مسابقات ورزشی در پی شیوع ویروس کرونا از نظر روحی تحت تاثیر قرار گرفته اند و انگیزه آنها پایین آمده است.
كرونا،اميديان،شيوع،بسكتبال،بازيكنان،تاثير،تمرينات،انگيزه

گلشید امیدیان می‌گوید بازیکنان بسکتبال با توقف مسابقات ورزشی در پی شیوع ویروس کرونا از نظر روحی تحت تاثیر قرار گرفته اند و انگیزه آنها پایین آمده است.
گلشید امیدیان، بازیکن سابق تیم بسکتبال گروه بهمن در مورد شرایط پیگیری تمرینات خود به ایسنا گفت: قهرمانی تیم ما را تقریبا یک ماه قبل اعلام کردند و تا آن زمان در قرنطینه بودم و تمریناتم را در خانه انجام‌می‌دادم اما اکنون تمرینات بدنسازی را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در باشگاه‌ها انجام می‌دهم و گاهی هم در پارک شوت می‌زنم.
از بسکتبال دور نیستم.
شرایط سختی است اما باید بدنم را آماده نگه دارم.
او در مورد تمدید قراداد خود با تیم‌ گروه بهمن بیان کرد: چند پیشنهاد از تیم‌های مختلف دارم‌اما هنوز تصمیم نگرفته ام و ترجیح می‌دهم یک یا دو ماه دیگر به صورت شخصی تمرین کنم تا نزدیک فصل، تیم‌ خود را انتخاب کنم.
امیدیان در مورد تاثیر کرونا بر بسکتبال بانوان گفت: شیوع کرونا بر همه جهان تاثیر گذاشته است چون این مواقع همیشه در اردو بودیم و برای مسابقات آماده می‌شدیم.
تیم‌ سه نفره هم در اردو بودن اما این بیماری باعث شد که کمی عقب بیفتیم.
با این حال وقتی شرایط بهتر شد، باید بیشتر تلاش کنیم.
امیدوارم که بازیکنان به خوبی تمرین کنند تا لیگ سال آینده هم مثل فصل قبل با کیفیت باشد.
او در این مورد افزود: شیوع کرونا بدای بازیکنان افت فنی ایجاد نکرده است چون بسکتبالیست حرفه ای هر جایی باشد تمرینات توپی خود را انجام می‌دهد اما بازی کردن خیلی مهم‌ است و ما فعلا مسابقه ای نداریم.
امیدوارم وضعیت کرونا بهتر شود تا ما تمریناتمان را زودتر شروع کنیم.
امیدیان به تاثیر تعویق مسابقات بر انگیزه بازیکنان اشاره کرد و گفت: خیلی از نظر روحی اذیت شدیم چون برای بازی برگشت فینال خیلی آماده بودیم اما متاسفانه به دلیل شیوع کرونا اجازه بازی را به ما ندادند.
البته اینکه با باز شدن در باشگاه های بدنسازی، دوباره تمریناتمان را از سر گرفته‌ایم و این باعث شده تا از نظر انگیزه بهتر شویم.
انتهای پیام