برپایی ۴ ایستگاه توزیع ماسک ارزان قیمت در شهر اسدآباد
همدان - فرماندار اسدآباد از برپایی ۴ ایستگاه توزیع ماسک ارزان قیمت در شهر اسدآباد خبر داد و گفت: استفاده از ماسک مسیر مبارزه با ویروس کرونا را هموار می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید درویشی پیش از ظهر دوشنبه در ستاد مدیریت پیشگیری از کووید ۱۹ از برپایی ۴ ایستگاه توزیع ماسک ارزان قیمت در سطح شهر اسدآباد خبر داد.
وی یاد آور شد: یکی از تولید کنندگان ماسک برای ترغیب و تشویق و فرهنگ سازی به استفاده از ماسک؛ ۷ هزار عدد ماسک رایگان در فضاهای آموزش و پرورش، مدارس، دفتر امام جمعه، زندان و مراکز پرتجمع توزیع کرده که این حرکت تولید کننده ماسک قابل تقدیر است.
درویشی تب سنجی در ادارات و اتخاذ تصمیم توسط شهرداری و اصناف برای تقسیم محل برگزاری روز بازارها در سطح شهر در راستای رعایت فاصله گذاری ها و پروتکلهای بهداشتی را مورد تاکید قرار داد.
فرماندار اسدآباد گفت: گندزدایی ادارات در پایان روز کاری و جلوگیری از ورود مداحان به باغ بهشت نیز باید مورد توجه قرار گیر ضمن اینکه گزارش هر گونه مراسم عزا و جشن عروسی در روستاها باید توسط دهیاران و بخشداران به دادستان ارائه شود تا از ۳ روز قبل برای اقدامات قضائی و ارائه اخطارهای لازم صورت گیرد.
وی به فعالیت تاکسیها نیز اشاره کرد و با بیان اینکه با رانندگان تاکسیهای متخلف که در قسمت عقب خودرو بیش از دو مسافر سوار کنند برخورد میشود، گفت: رانندگان تاکسیهایی که از سوار کردن ۲ مسافر در عقب ماشین تخطی کنند ماشین آنان توقیف و تا یک هفته به پارکینگ هدایت خواهد شد.