خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مبارزه با کرم ساقه خوار برنج در ۴۰ هزار هکتار از شالیزارهای مازندران

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 30 تیر 1399 - 13:21
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۴۰ هزار و ۱۰۰ هکتار در دو مرحله مبارزه با کرم ساقه‌خوار برنج در شالیزارهای استان انجام شد.
هكتار،تن،مزارع،برنج،مازندران

ایسنا/مازندران معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۴۰ هزار و ۱۰۰ هکتار در دو مرحله مبارزه با کرم ساقه‌خوار برنج در شالیزارهای استان انجام شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جهاد کشاورزی مازندران، مجید بهادری با بیان اینکه ۲۱۴ هزار و ۳۲۶ هکتار از شالیزارهای مازندران به صورت مکانیزه و سنتی نشاکاری شد، افزود: ۱۶۷ هزار و ۶۲۴ هکتار از ارقام محلی و ۴۶ هزار و ۷۰۲ هکتار از ارقام اصلاح شده به زیر کشت رفت.
وی با اشاره به اینکه ۲۱۴ هزار و ۳۲۶ هکتار از شالیزارها سبز شد، ادامه داد: ۲۱ هزار و ۱۳۰ هکتار از مزارع کشت شده از سوی کشاورزان‌، تحت پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار گرفت.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اعلام اینکه ۱۹۵ هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع با استفاده از وجین دستی، ۸۳۴ هکتار با روش مکانیزه و ۲۱۰ هزار هکتار به روش شیمیایی مبارزه با علف‌های هرز شد، گفت: ۴۰ هزار و ۱۰۰ هکتار در دو مرحله مبارزه با کرم ساقه‌خوار برنج در شالیزارها انجام شد.
بهادری اضافه کرد: ۲۴ هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع برنج استان مبارزه با بلاست برگ و خوشه شد.
وی بیان کرد: امسال کشاورزان ۶۸ هزار و ۴۸۰ تن کود شیمیایی در مزارع برنج خود مصرف کردند که از این مقدار ۳۱۰ هزار و ۸۳ تن کود ازته، ۱۵ هزار و ۶۰۵ تن فسفات، ۱۷ هزار و ۱۱۲ تن پتاس و سه هزار و ۲۷ تن سولفات روی استفاده شده است.
انتهای پیام