خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سینما‌های بارسلونا دوباره بسته شد

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 30 تیر 1399 - 10:04
سینماهای بارسلونا در حالی که کمتر از یک ماه از بازگشایی آنها گذشته بود دوباره بسته شدند.
اسپانيا،كرونا،كاتالان،بارسلونا،سينما،دولت،تعطيلي،سينمايي

با آغاز موج دوم کرونا؛
به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ددلاین، دولت محلی کاتالان، درخواست کرد که جمعیت ۴ میلیون نفری بارسلونا در خانه بمانند مگر آنکه موقعیتی برای خروج از خانه لازم باشد.
آن‌ها تجمعات بیشتر از ۱۰ نفر را ممنوع کرده اند و سینما و تئاتر‌ها را نیز ملزم به تعطیلی کرده اند.
دستورالعمل‌های دولت روز جمعه اعلام شد و با افزایش میزان مبتلایان به کرونا در منطقه اسپانیا خیابان‌های بارسلونا خالی شده اند.
این دستور تعطیلی مجدد از سوی عده‌ای مورد اعتراض قرار گرفته است.
پلیس بارسلونا هم روز شنبه موظف شد که بعد از شلوغی‌هایی که در سواحل به وجود آمده بود و همچنین عدم رعایت اصول بهداشتی مثل استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی بیشتر این مناطق را ببندد.
اصرار دولت کاتالان مبنی بر بسته شدن سینما‌ها می‌تواند ۲۶۷ سالن سینما از ۲۸ شعبه سینمایی را تحت تاثیر قرار دهد.
این منطقه با سهم ۶۳ میلیون یورویی از فروش گیشه اسپانیا در سال ۲۰۱۹ که در حدود ۱۰ درصد از فروش کل این کشور را شامل می‌شود، پنجمین بازار سینمایی مهم اروپا محسوب می‌شود.
رئیس انجمن اتحادیه نمایش کاتالان معتقد است، بسته شدن دوباره سینما‌ها یک فاجعه است.
محدودیت‌های جدید یک ماه بعد از اولین تعطیلی‌های اسپانیا آغاز شده است.
طبق آمار رسمی ۲۴ هزار نفر در اسپانیا به خاطر ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند.
انتهای پیام/