خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نهضت "احسان و تعاون" برای کمک به نیازمندان در گیلان راه‌اندازی می‌شود‌

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 29 تیر 1399 - 16:54
گروه استان‌ها- نماینده ولی‌فقیه در گیلان با اشاره به راه‌اندازی نهضت احسان و تعاون گفت: این نهضت برای کمک به نیازمندان و بیماران کرونایی راه‌اندازی می‌شود.
گيلان،جوانان،صالحين،شجره،اهداف،ارائه،سرمربيان،طيبه،اقشار،جذب

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، آیت‌الله رسول فلاحتی امروز در نشست هیئت اندیشه‌ورز استادیاران نواحی و سرمربیان اقشار شبکه تربیتی بسیجیان سپاه قدس گیلان اظهار داشت: تحقق اهداف و دانش دین توسط استادیاران و سرمربیان شجره طیبه صالحین ضرورت دارد و لازم است که برای حفظ و صیانت از این دانش تلاش کنند.
نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با اشاره به استفاده دشمن از فرصت‌های مختلف برای ضربه زدن به نظام اسلامی خاطرنشان کرد: نظام اسلامی از زیرساخت‌های مستحکمی برخوردار است به همین‌دلیل دشمن تاکنون نتوانسته به اهداف خود برای ضربه زدن به این نظام دست یابد.
آیت‌الله فلاحتی ارائه راهکارها جهت تربیت جوانان مومن، انقلابی و پای کار را به‌عنوان برنامه‌های هیئت اندیشه‌ورز و سرمربیان اقشار شبکه تربیتی سپاه قدس گیلان برشمرد و بیان کرد: یکی دیگر از اهداف شجره طیبه صالحین، حفظ جوانان در صراط‌المستقیم است و در این مسیر فعالان شجره صالحین باید به آگاهی و دانش دین مسلح شوند.
نماینده‌ ولی‌فقیه در استان گیلان از راه‌اندازی نهضت احسان و تعاون در گیلان جهت کمک به نیازمندان و اقشار آسیب‌پذیر جامعه خبر داد و بیان کرد: این نهضت نیز مانند رزمایش مواسات، همدلی و کمک مومنانه برای حمایت و کمک به نیازمندان و بیماران کرونایی در کشور راه‌اندازی می‌شود.
امام جمعه رشت ملاقات با جوانان در روستاها و مناطق مختلف و همچنین اِعمال رویکردهای تشویقی مختص جوانان را در جذب آنان تاثیرگذار دانست و ابراز داشت: مسئولان برای دستیابی به اهداف باید یکپارچگی و وحدت داشته باشند و رفتارهای اجتماعی و دینی به گونه‌ای باشد تا مردم به‌ویژه جوانان را جذب کند.
رئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان گیلان با بیان اینکه در اجرای طرح شجره طیبه صالحین نیز راهکارهای لازم و مبانی دینی به نحو مطلوب به حاضران ارائه شود تصریح کرد: عالمان دین همواره در هزار سال گذشته با ارائه راهکارهای ساده در ارائه مسائل دینی سعی در جذب جوانان داشتند.
انتهای پیام/612/ ز