خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازسازی سردهنه‌های تخریب شده در سیل تالش

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 29 تیر 1399 - 15:12
مدیر منابع آب شهرستان تالش گفت: سردهنه هایی که در اثر سیل در این شهرستان تخریب شده بودند در حال بازسازی هستند.
شهرستان،آب،تالش،اراضي،رودخانه،بازسازي،منابع،سيلاب

ایسنا/گیلان مدیر منابع آب شهرستان تالش گفت: سردهنه هایی که در اثر سیل در این شهرستان تخریب شده بودند در حال بازسازی هستند.
محمد عباس‌نیا در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به اینکه شهرستان تالش به شبکه انتقال آب سد سفیدرود متصل نیستند، مهمترین منبع تأمین آب ۱۶ هزار هکتار از اراضی شالیزاری‌های این شهرستان از طریق ۱۱ رشته رودخانه دائمی است، که برای انتقال آب به اراضی یاد شده بر روی این رودخانه‌ها حدود ۱۲۰ سردهنه بزرگ و کوچک کشاورزی (که اکثراً ناپایدار و با مصالح رودخانه ای و خاکی بوده و با هربار سیلاب از بین می‌رود) احداث شده است.
وی افزود: در سال زراعی جاری از اوایل اسفند ۹۸ بازسازی انهار و سردهنه سازی انجام شد اما به دلیل جاری شدن سیل در ۲۴ تیرماه سال جاری رودخانه کرگانرود باعث تخریب ۱۵ سردهنه تامین کننده آب حدود ۴۰۰۰ هکتار اراضی شالیزاری این منطقه شد.
مدیر منابع آب شهرستان تالش ادامه داد: بلافاصله پس از فروکش کردن سیلاب و جریان گل، ۱۲ سردهنه بازسازی، لایروبی و آبگذاری شد و ۳ سردهنه در حال انجام است، که طی یک روز آینده به اتمام می رسد.
وی تصریح کرد: در فصل آبیاری جاری و در جهت ارائه خدمات به کشاورزان منطقه، امور منابع آب شهرستان تالش با همکاری امور توزیع برق این شهرستان اقدام به صدور بیش از ۷۰۰ فقره معرفی نامه جهت اخذ کنتور برق موقت برای چاه‌های نیمه عمیق کشاورزی و همچنین با همکاری شرکت پخش فرآورده‌های نفتی نسبت به تایید و ثبت در سامانه ساماب حواله سوخت بیش از ۱۱۰۰ فقره انجام شده است.
انتهای پیام