خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تهیه رشته به شیوه سنتی در روستای «ملحمدره» اسدآباد

مهر | استان‌ها، چند‌رسانه‌ای | یکشنبه، 29 تیر 1399 - 14:36
همدان - یکی از رسوم و آدابی که در شهرستان های استان همدان به خصوص روستاهای اسدآباد مرسوم است تهیه رشته خانگی به شیوه سنتی است که در این فیلم مراحل تهیه آن به نمایش درآمده است.
رشته،سنتي،مراحل،پلويي

به گزارش خبرنگار مهر، از جمله فرآورده‌های خمیری حاصل از آرد گندم، انواع رشته مانند رشته پلویی و آشی است که در کشور ما به صورت سنتی، کارگاهی و صنعتی تولید می‌شود و از لحاظ ارزش غذایی در گروه نان و غلات قرار می‌گیرد.
یکی از رسوم و آدابی که در شهرستان‌های استان همدان به خصوص روستاهای اسدآباد مرسوم است تهیه رشته خانگی به شیوه سنتی است.
این نوع رشته که از خمیر به دست می‌آید مراحل گوناگونی دارد و از این رشته در تهیه آش رشته و پلوی رشته‌ای استفاده می‌کنند.
این فیلم در مدت ۳ دقیقه مراحل تهیه رشته به روش سنتی را نمایش می‌دهد.