جهاد اسلامی فلسطین: مقاومت ثابت کرد شکست ناپذیر است/ به خطوط قرمز اسرائیل اهمیت نمی دهیم
دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین تاکید کرد: مقاومت فلسطین مرزها و خطوط قرمز در مواجهه با دشمن صهیونیستی را در هم شکسته و از آنها عبور کرد.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین تاکید کرد: مقاومت فلسطین مرزها و خطوط قرمز در مواجهه با دشمن صهیونیستی را در هم شکسته و از آنها عبور کرد.
به گزارش ایسنا، زیاد نخاله، دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در گفتگویی تلویزیونی با شبکه ماهوارهای "فلسطین الیوم" به مناسبت ششمین سالروز نبرد "البنیان المرصوص" (حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه در سال ۲۰۱۴) اظهار کرد: مقاومت فلسطین در ۲۰۱۴ حمله به هیچ یک از شهرهای صهیونیستی را به معنای زیر پا گذاشتن خطوط قرمز نمیدانست و همانگونه که اسرائیل کل نوار غزه را هدف قرار میداد، مقاومت نیز کل فلسطین را هدف موشکهای مقاومت و عملیاتهای آنها میدانست.
نخاله گفت: جنگ ۲۰۱۴ در شرایط و فضای سیاسی بسیار پیچیدهای رخ داد که بر خلاف نبردهای قبلی مطلوب نبود، در طول جنگ مصر موضعگیری درباره نوار غزه داشت، اختلافات فلسطینی وجود داشتند و محاصره شدت گرفته بود، تمامی این شرایط به طولانی شدن مدت نبرد منجر شد.
او افزود: قاهره یک هفته پس از آغاز جنگ طرح آتش بس را ارائه کرد، گروههای مقاومت فلسطین در آن زمان این طرح را غیرعادلانه دانستند و در ادامه آن را نپذیرفتیم؛ چرا که جلاد و قربانی را مساوی در نظر گرفته بود.
نخاله در ادامه گفت: حمله اسرائیل به غزه پس از سلسله اتفاقاتی در کرانه باختری از جمله حمله شهرکنشینها به خانواده ابو خضیر و ربودن سه سرباز اسرائیلی آغاز شد.
دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی حمله را با هدف قرار دادن تونل حماس و به شهادت رساندن شش تن از نیروهای مقاومت و بمباران چند هدف دیگر آغاز کرد، گفت: تصمیم برای مقاومت در پاسخ به حمله اسرائیل بود، تصمیم به پاسخ به حمله هم درواقع چیزی بود که همیشه باید باشد.
او تاکید کرد: مقاومت با قدرت پاسخ داد، قدرت آن نمایان بود و شدیدترین حملاتی که میتوانست را برای هدف قرار دادن پایگاهها و اهداف دشمن انجام داد، نوار غزه نیز هدف حدود ۷۵ هزار حمله جنگندههای صهیونیستی قرار گرفت و تمام این حملات علیه منطقه جغرافیایی کوچک نوار غزه انجام شدند.
نخاله در ادامه گفت: مقاومت به تمامی ناظران ثابت کرد که میتواند با این حمله و قدرت رژیم سرکش در منطقه مقابله کند، مقاومت با امکانات خود توانست با این حمله مقابله کند و نیروهای اشغالگر نتوانستند به مرزهای غزه نفوذ کنند و در تمامی محورها با مقاومت دلاورانه و شدیدی مواجه و خسارات بزرگی را متحمل شدند.
رژیم صهیونیستی بیش از ۷۰ سرباز را در جریان درگیریها درمرزهای نوار غزه از دست داد، همچنین در نتیجه این درگیری و حملات مقاومت بیش از ۳۰۰۰ سرباز اسرائیلی زخمی شدند.
او درباره هدف قرار دادن تلآویو نیز گفت: این اولین بار نبود که شهرهای مرکزی در داخل اراضی اشغالی هدف قرار گرفتند، سال ۲۰۱۲ نیز تلآویو هدف قرار گرفت و اولین خط قرمز در آن جنگ شکسته شد، در ۲۰۱۴ حمله به هیچ یک از شهرهای صهیونیستی را در هم شکستن خطوط قرمز نمیدانستیم و همانگونه که اسرائیل کل نوار غزه را هدف قرار میدهد، مقاومت نیز کل فلسطین را هدف موشکهای مقاومت و عملیاتهای آنها میداند.
نخاله با اشاره به اینکه مقاومت از گفتگو درباره خطوط قرمز با دشمن عبور کرد، گفت: ما با تمام قدرت میجنگیم و هیچ خط قرمزی را برای دشمن صهیونیستی قائل نیستیم.
دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین تاکید کرد: پایداری و مقاومت در میدان منجر به آن شد که صهیونیستها فشار خود را با هدف قرار دادن ساختمانهای مسکونی افزایش دهند، این پیام اسرائیل برای تحت فشار گذاشتن مقاومت بود و اینکه قصدی برای آتشبس ندارد و غزه را نابود خواهد کرد، این یک نقطه ضعف بود، تصمیم گرفتیم موضعگیری ما متفاوت باشد تا این رژیم از این نقطه ضعف استفاده نکند.
پس توافقنامه آتشبسی میان مقاومت و صهیونیستها بسته شد و توافقنامه ظرف ۲۴ ساعت اجرا شد.
او افزود: این توافقنامه نشان میدهد که غزه تسلیم نشد، مقاومت در میدان ثابت کرد که نمیتوان آن را به این شکل در هم شکست، این پیام بزرگی برای منطقه و دشمن بود که مقاومت توان مقابله و حفاظت از نوار غزه را دارد اما این نتیجه را نمیپذیریم.
نخاله گفت: مقاومت در نبرد البنیان المرصوص هیچ حامی نداشت و این شرایط فشار بزرگی را برای مقاومت ایجاد کرد.
وی افزود: مقاومت در هم نشکست و مساله اصلی برای ما این است که دشمن نتوانست وارد غزه شود گرچه بارها و در محورهای مختلف برای آن تلاش کرد اما نتوانست.
اقتدار رژیم صهیونیستی در این جنگ در برابر نوار غزه این منطقه جغرافیایی کوچک در هم شکست.
نخاله درباره نقش دکتر رمضان عبدالله شلح، دبیرکل فقید جنبش جهاد اسلامی نیز گفت: حضور دکتر در این نبرد و در موضعگیریهای کلی جنبش با اهمیت و منحصر به فرد بود.
حضور دکتر برجسته بود، راهنماییهای او به ما زمانی که در قاهره بودیم قطع نشدند و از او راهنماییهایی میگرفتیم، او به دلیل جایگاه و قدرت برجستهای که نسبت به دیگران داشت، نقش مهمی در حمایت رسانهای و سیاسی ایفا کرد، او همواره صاحب ایده بود و در گفتگوها کوچکترین جزئیات را دنبال میکرد.
دبیرکل جنبش جهاد اسلامی درباره تاثیر این جنبش در فلسطین اظهار کرد: جهاد پس از هر نبرد با قبل خود متفاوت است، در واقع جهاد یک جنبش اسلامی و ملی تلاشگر در فلسطین است، در نبردهای بزرگ مردم متوجه میشوند جهاد اسلامی با این قدرت و مشارکت و عملکرد میدانی بر خلاف سانسورهای خبری روایت دیگری است.
وی با اشاره به نبرد بزرگ جنین در کرانه باختری و نیز نبرد الخلیل در این منطقه و نبردهای مهم در انتفاصه الاقصی و همچنین عملیاتهای شهادتطلبانه گفت: جهاد اسلامی از زمانی که مساله فلسطین مطرح شد، با رویکرد و موضعگیری خود حضور داشته است.
جهاد اسلامی حضوری داشته که هیچ کسی نمیتواند آن را انکار کند، و علاوه بر موضعگیری سیاسی آشکار و رویکرد روشن آن درباره دشمن، برخی نبردهای انفرادی آن را از دیگران متمایز کرد.
نخاله درباره طرح الحاق رژیم صهیونیستی نیز گفت: طرح الحاق در اصل بخشی از نقشهای برای اجرای طرح صهیونیستی است که تازگی ندارد اما اجرای آن جدید است.
اصل این طرح ایجاد کشوری در کرانه باختری است که یهودا و سامره خوانده میشود.
نخاله در ادامه همگرایی فلسطینی جدید و متفاوت با گذشته را که فلسطینیها باور داشتند میتوانند با مذاکرات به حقوق خود برسند، خواستار شد و گفت: زندگی تعادل قدرت است نه مذاکره برای جنگ که تعادل قدرت را به محیط تحمیل کند، زمانی که این رژیم کسی را بریا جنگ در برابر خود نیابد، تمامی اراضی فلسطینیها را نابود خواهد کرد.
او افزود: شکست طرح صهیونیستی در لبنان، غزه و کرانه باختری در طول درگیریهای تاریخ حضور مقاومت را ثابت کرد و این یعنی مقاومت میتواند معادلههای جدیدی را تحمیل کند.
طرحهای سیاسی که توافقنامه اسلو نمونه آشکار آنهاست بی ارزش هستند.
نخاله ادامه داد: شرایط جغرافیایی کرانه باختری به دلیل حمله اسرائیل بسیار فاجعهبار است، این منطقه بیش از ۶۰۰ ایستگاه نظامی دارد و شهرکها بیش از نیمی از مساحت کرانه باختری را گرفتهاند، اکنون اسرائیل میخواهد به شهرکهای تحت کنترل خود و غور اردن و قدس شکل رسمی بدهد و به تدریج کنترل مناطق باقی مانده آن را به دست بگیرد، طرح الحاق در واقع اساس طرح صهیونیستی در کرانه باختری است.
دبیرکل جنبش جهاد اسلامی در پایان درباره موضعگیری کشورهای عربی درباره تحولات مساله فلسطین و چالشهایی که با آنها روبروست گفت: در مقابل ما دشمنی ایستاده است که در واقع خود جهت نمایی است برای اتخاذ موضعگیری متحد.
انتهای پیام