کشف ۱۴۷ کیلوگرم مواد مخدر در جزیره بوموسی/دستگیری ۶ نفر از سوداگران مرگ
ایسنا
|
استانها
|
یکشنبه، 29 تیر 1399 - 11:54
رییس کل دادگستری استان هرمزگان اعلام کرد: با هماهنگی مقام قضایی، مأموران پایگاه دریابانی بوموسی موفق شدند ۱۴۷ کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک را در آب های ساحلی این جزیره کشف و ضبط کنند.

ایسنا/هرمزگان رییس کل دادگستری استان هرمزگان اعلام کرد: با هماهنگی مقام قضایی، مأموران پایگاه دریابانی بوموسی موفق شدند ۱۴۷ کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک را در آب های ساحلی این جزیره کشف و ضبط کنند.
علی صالحی صبح امروز(۲۹ تیرماه) در جمع خبرنگاران، افزود: سوداگران مرگ قصد داشتند مواد مخدر را از طریق دریا به ساحل منتقل کنند.
وی در پایان با اشاره به اینکه در این رابطه ۳ شناور قاچاقچیان توقیف و ۶ نفر نیز دستگیر شدند، خاطرنشان کرد: مبارزه بی امان با سوداگران مرگ با جدیت ادامه دارد و هیچ نقطه ای در استان هرمزگان برای قاچاقچیان امن نخواهد بود ؛ چراکه چشمان تیز بین دستگاه قضایی، هر لحظه ناظر بر اعمال آنان است.
انتهای پیام