خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۲.۸ درصدی تردد/ ترافیک سنگین در آزادراه کرج

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 29 تیر 1399 - 08:57
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور را تشریح کرد و از افزایش ۲.۸ درصدی تردد در محورهای برون شهری خبرداد.
تردد،آزادراه،محورهاي،قزوين،كرج،نقليه

سرهنگ نادر رحمانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین وضعیت محورهای شمالی اظهار داشت: تردد در محورهای هراز، چالوس، فیروزکوه، آزادراه تهران- شمال و آزادراه قزوین- رشت روان گزارش شده است.
به گفته رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا، محورهای شمالی فاقد هر گونه مداخلات جوی هستند.
وی با اشاره به آخرین وضعیت ترافیکی سایر محورها، تصریح کرد: ترافیک در آزادراه قزوین- کرج و کرج-تهران حد فاصل پایانه شهید کلانتری تا پل کلاک سنگین و در محور شهریار- تهران محدوده شهر قدس، نیمه سنگین گزارش شده است.
سرهنگ رحمانی گفت: براساس تصاویر دریافتی از دوربین‌های نظارتی، طی شبانه روز گذشته نسبت به روز قبل ۲.۸ درصد افزایش تردد داشته‌ایم که بیشترین تردد در ساعات ۱۹ الی ۲۰ و کمترین تردد در ساعات ۴ الی ۵ صبح انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: در آزادراه کرج- تهران با تردد ۱۴۸ هزار و ۶۶ وسیله نقلیه، آزادراه قزوین – کرج با تردد ۱۳۲ هزار و ۹۳ وسیله نقلیه و آزادراه کرج- قزوین با تردد ۱۳۰ هزار و ۷۶۴ وسیله نقلیه محورهای دارای بیشترین تردد طی ۲۴ ساعت گذشته بوده است.