خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عربستان ورود به مشاعر مقدس را تا ۱۱ اوت ممنوع کرد

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 28 تیر 1399 - 22:05
امنیت عمومی عربستان امروز، شنبه اعلام کرد، ورود به مشاعر مقدس "منی، مزدلفه و عرفات" تا پایان روز ۱۲ ماه ذی الحجه ممنوع است.
عربستان،ورود،مشاعر،دستورات،منبع،مقدس

امنیت عمومی عربستان امروز، شنبه اعلام کرد، ورود به مشاعر مقدس "منی، مزدلفه و عرفات" تا پایان روز ۱۲ ماه ذی الحجه ممنوع است.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، امنیت عمومی عربستان در توییتر نوشت: کسانی که دستورات در زمینه منع ورود به مشاعر مقدس را نقض کنند مجازات شده و باید جریمه ۱۰ هزار ریال عربستان را پرداخت کنند.
امنیت عمومی افزود، در صورت تکرار تخلفات مجازات دو برابر می‌شود.
یک منبع وزارت کشور عربستان نیز اظهار کرد، از تاریخ ۱۱/۲۸/ ۱۴۴۱ ه.
تا ۱۲ ذی‌الحجه برای کسانی که ورود به مشاعر مقدس را نقض کنند جریمه مذکور در نظر گرفته خواهد شد.
این منبع وزارت کشور از شهروندان و افراد مقیم این کشور خواست به دستورات ویژه موسم حج امسال پایبند باشند.
به گفته این منبع، نیروهای امنیتی در تمام مسیرها و گذرگاه‌های منتهی به این اماکن برای ممانعت از هرگونه تخلف از دستورات و رصد هرگونه تلاشی برای ورود بدون مجوز مستقر خواهند شد.
۱۲ ذی الحجه برابر با ۱۱ اوت است.
انتهای پیام