فعالیت ۶ آزمایشگاه خصوصی تست کرونا در اصفهان
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از فعالیت ۶ آزمایشگاه خصوصی تست کرونا در اصفهان خبر داد.

ایسنا/اصفهان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از فعالیت ۶ آزمایشگاه خصوصی تست کرونا در اصفهان خبر داد.
کمال حیدری امروز (شنبه- ۲۸ تیر ماه) در حاشیه بازدید کریستوفر هملمن- نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اظهار کرد: ۸۰ هزار نمونه در آزمایشگاه وارد شده که ۲۵ هزار تست مثبت بوده است.
وی با بیان اینکه کارکنان توانمندی داریم، افزود: البته به دلیل تحریم، محدودیت های داریم اما اجازه نداده ایم در فرآیند تاثیری بگذارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه آزمایشگاه اصفهان به عنوان دومین آزمایشگاه بعد از انستیتوپاستور حدود ۴و نیم ماه مشغول به فعالیت است، اظهار کرد: از ۸ اسفند فرآیند انجام تست را آغاز کردیم.
به موازات این موضوع، آزمایشگاه جامع و الزهرا را تجهیز کردیم.
به گفته حیدری به لحاظ کیفیت کار، هر روز تست ها بررسی می شود و پنل کنترل کیفی هم آزمایشگاه پاستور فرستاده و خوشبختانه تاکنون مشکلی نداشته ایم، تنها چالش های حین کار ازجمله کمبود مواد مصرفی و تجهیزاتی وجود دارد.
تعدادی کیت های تشخیص پی سی ار اهدایی هستند، اما در کیت ها و موادی که خودمان باید تامین کنیم مشکل داریم و ناچاریم همزمان با انجام تست، تعداد محدودی بخریم که هم وقت می گیرد و هم دغدغه ذهنی ایجاد میکند.
وی افزود: تنها دو دستگاه تست پی سی آر در اختیار داریم و نگران این هستیم که پروسه هزار تست به صورت دستی انجام می شود.
با وجود همه محدودیت ها تلاش می کنیم تست ها را در اسرع وقت با کیفیت و بدون مشکل اعلام کنیم.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه برای کنترل کیفی آزمایشگاه های خصوصی، پنلی تعریف شده و از آنها تست گرفتیم و فیدبک خوبی داشته ایم، تصریح کرد: این آزمایشگاه ها براساس آن شروع به کار کردند.
به گفته حیدری پتانسیل بخش دولتی برای بیماران کووید ۱۹ بکار گرفته شد و نیاز داشتیم بخش خصوصی را نیز وارد کنیم.
۱۰ آزمایشگاه خصوصی اعلام آمادگی کردند که بازدید اولیه انجام و پس از تاییدیه آزمایشگاه پاستور، ۶ مورد شروع به کار کردند.
وی با بیان اینکه در مدت یک ماه ۸ هزار تست انجام شده، خاطرنشان کرد: برای انجام آزمایش از مطب پزشک یا حتی خود فرد می تواند مراجعه کند، اما همه اطلاعات در دیتابیس ما جمع آوری می شود و ملزم به ارایه نتایج هستند.
دیتابیس خودمان و سامانه سیب تحت عنوان پرونده الکترونیک همگام سازی می شود و موارد مثبت در میز کار مراقب سلامت قرار می گیرد.
موارد مثبتی که شامل حال بیماران زمینه ای است به صورت خاص پیگیری می شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار کرد: باتوجه به مشخصات محل سکونت، بررسی اپیدمولوژیک انجام می شود و برای ۱۴ روز رصد و آموزش ها در منزل به افراد داده می شود؛ این اقدامات همزمان در کشور است و برای بیماران خاص علاوه بر پرونده سلامت، تماس گرفته و غربالگری هدفمند را انجام می دهیم.
مرحله سوم غربالگری را حدود سه هفته است که آغاز کرده ایم.
وی با بیان اینکه به دلیل داشتن دیتابیس می توانیم موارد مثبتی که قبلاً مثبت بوده را به راحتی استخراج کنیم، تصریح کرد: چون کد اختصاصی دارند، شناخت این موضوع راحت است.
اگر مراجعه مجدد کند چون سامانه هوشمند است تشخیص می دهد که فرد دوباره آلوده شده یا خیر.
حیدری همچنین از یک طرح تحقیقاتی خبر داد و گفت: نتایج آن تا یک ماه آینده در قالب مقاله ارایه می شود.
بنابراین اطلاعات وجود دارد، مطالعات درحال انجام است و ایمنی افراد چک می شود.
کل سیستم مشغول فعالیت های درمانی و فرایند پیشگیری هستند.
وی با بیان اینکه در موضوعات ایمنی هنوز حرف زیادی برای گفتن نداریم، خاطرنشان کرد: حداقل ۳۵۰۰ بیمار مثبت را از لحاظ ایمنی بررسی می کنیم و این طرح شروع شده است.
دیتابیس این ۸۸ هزار مورد تست گرفته شده هم می تواند اطلاعات خوبی به ما بدهد.
انتهای پیام