خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش‌بینی دمای ۴۰ درجه سیلیسیوسی برای زنجان

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 28 تیر 1399 - 15:31
مدیرکل هواشناسی استان زنجان گفت: پیش‌بینی می‌شود دمای هوا به آستانه ۴۰ درجه سیلسیوس و بیشتر برسد.
درجه،دماي،زنجان،استان،صفر،بالاي،هوا

ایسنا/زنجان مدیرکل هواشناسی استان زنجان گفت: پیش‌بینی می‌شود دمای هوا به آستانه ۴۰ درجه سیلسیوس و بیشتر برسد.
رسول همتی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بر اساس بررسی‌ نقشه‌های هواشناسی، امروز شاهد آسمانی صاف تا قسمتی ابری خواهیم بود که بعدازظهر با افزایش ابر و وزش باد همراه خواهد بود.
همچنین در برخی مناطق استان طی بعد از ظهر رگبار محلی و بارش موقت باران نیز محتمل است.
وی افزود: دمای هوا به تدریج با افزایش همراه شده و هفته جاری هوای گرم و تابستانی را در اغلب مناطق شاهد خواهیم بود.
افزایش دما تا روز سه‌شنبه ادامه یافته و طی این مدت در مناطق گرمسیر استان دمای هوا به آستانه ۴۰ درجه سیلسیوس و بیشتر نیز خواهد رسید.
این مسئول از ثبت ۱۴ درجه بالای صفر به عنوان خنک‌ترین دما در سطح استان زنجان، طی ۲۴ ساعت گذشته در خیرآباد خبر داد و گفت: بالاترین دمای این بازه زمانی با ۳۵ درجه بالای صفر از چند ایستگاه از جمله چورزق و گیلوان گزارش شده است.
همتی نوسان دمایی شهر زنجان را طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۸ درجه اعلام کرد و یادآور شد: زنجان در این بازه زمانی دمایی بین ۱۱ و ۲۹ درجه بالای صفر را پشت سر گذاشته است.
انتهای پیام